Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

claw
Tsikkel: pilusilm ja venelane
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 82 korda

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas claw »

Macintosh kirjutas:

Miks soovitaks pidevalt osta "talvehinnaga e. väga odavalt" tsikleid? viewtopic.php?p=762043

Pole ju olema sellist asja nagu talvest tulenev odav hind. Statistilised võrdlused on näidanud, et suvisel ja talvisel perioodil ei ole märkimsiväärset tsiklihinna erinevust. Näiline erinevus seisneb selles, et madalhoojal (talvel) kulub hea hinnag pakkumise realiseerimiseks märkimisväärselt rohkem aega kui kõrghooajal (suvel). Seega on pikka aega üheagselt nähtaval mitmed hea hinnaga pakkumised, tundub, et neid on palju. Hea hinnaga müüakse ikka selle pärast, et raha on ruttu vaja mitte selle pärast, et talv on.
Või olen mina see loll, kes pole asjast aru saanud?

Vaidlen vastu. Kevadel, kui väljas on esimesed päikselised tsiklisõidu ilmad, on hinnad kõrgemad. Minul kahjuks peale oma praktika muud kogemust ei ole, aga kust pärineb see info statistika kohta? Uuriks isegi.

Mina väidan, et kui kevadel sõiduisu tuleb, sügeleb raha taskus hirmasasti selle tõttu ning ostja on nõus pisut kõrgema hinnaga. Kui ilm on kehva ja kuulutuse üles paned, hakkavad kõned pigem ikka siis, kui ilmad ilusad :D
Kindlasti vast seotud ka sellega, et talvel tänavarattaga proovisõitu ju ei tee ja ostad nö põrsast kotis=annab hinda tugevamalt alla tingida.

Tegemist minu arvamusega ja absoluutsele tõele ei pretendeeri.

Mine “Ajaviiteks...”