2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 374 korda
Re: 2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
urmas66 kirjutas:Jääb mulje nagu siin oleks kamp retsidiivseid liiklus huligaane,et kõik hirmsasti seda muudatust ja suuremaid väljaminekuid kardavad.
![]()
Mul on päriselt ükskõik, või pigem mulle see isegi meeldib,kui riik nahhaalide ja muidu lollide käest rohkem raha ära võtab.Jääb vähem raha lolluste genereerimisesk.
Haletseda selle üle,et neil ka pered jne pole minuarust vaja, see raha mis maha juuakse, ei lähe niikui nii perele,nii et see ei mõjuta midagi.Nüüd äkki suurema trahvi hirmus jääb mõni sõit sõitmatta ja keegi ellu.Isegi kui paar sellist asja aastas juhtuks,oleks ju väga hea.
Ma isklikult paneks joogised rooli tagant kohe seinaäärde.Esimene kord vene rulett ja järgmine kord ilma haletsemiseta kohe otsus täide viia.
Vene rulett on siis, kui Eestis läheb politseid vaja enda elu kaitseks. Nuga kõril pole EP siiski piisavalt tõsine kõne 110 ja pakutakse, et äkki kutsute turvateenistuse. Peale kurjemat häält siiski saadeti patrull kohale. Samamoodi, kui oled varga kätte saanud, hoiad teda 2h+ vihmas maha surutud asendis ja keda Tartu linnas kohale ei tule, on politsei. Kui Tamme pargis nägin autoga mööda sõites kampa, kel olid lõiketangid käes ja helistasin politseisse. Sellest läks ikka mõnusalt aega mööda, kui tuli kõne mulle tagasi, et ühtegi inimest pole ja mingit jalgratast ka seal pole. Tallinnas mingid lollid tazeriga autos säristavad ja hirmutavad tänaval inimesi. Politsei oli bussijaama juures, ullikesed kaks foori enne olid mis iganes tänava peal, mis läheb ülemiste poole. Vastus bussijaama juures olevalt patrullilt, et see pole nende piirkond, et helistagu politseisse.
Politsei rekord on siiamaani olnud, kui roolijoodikule tuldi keset Tartut 35 min järgi. 100% enda kogemused. Kindlasti on mõni veel, aga see ei tule esimese hooga meelde.
Selle trahvisüsteemi miinus on, et kaotab kesklass. Ettevõtted maksavad juhatusele miiniumpalka ja ülejäänud tuleb dividendidest ja muudest hüvedest. Samamoodi purjus töötu joodik näiteks, kel sissetulek puudub, võidab sellest. Seetõttu sihitakse just seda gruppi, kellelt oleks raha saada ja kes ilmselt maksaks keerutamata selle ka ära.
Kui päriselt tahetakse süsteemi parandada, siis on teisi meetodeid, millega paraku riik endale raha juurde ei saa.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.