2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Re: 2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
urmas66 kirjutas:Jääb mulje nagu siin oleks kamp retsidiivseid liiklus huligaane,et kõik hirmsasti seda muudatust ja suuremaid väljaminekuid kardavad.
![]()
Mul on päriselt ükskõik, või pigem mulle see isegi meeldib,kui riik nahhaalide ja muidu lollide käest rohkem raha ära võtab.Jääb vähem raha lolluste genereerimisesk.
Haletseda selle üle,et neil ka pered jne pole minuarust vaja, see raha mis maha juuakse, ei lähe niikui nii perele,nii et see ei mõjuta midagi.Nüüd äkki suurema trahvi hirmus jääb mõni sõit sõitmatta ja keegi ellu.Isegi kui paar sellist asja aastas juhtuks,oleks ju väga hea.
Ma isklikult paneks joogised rooli tagant kohe seinaäärde.Esimene kord vene rulett ja järgmine kord ilma haletsemiseta kohe otsus täide viia.
Sõidad kogu aeg märgi järgi ja pigem alla?
Kas oled valmis oma parema käe panti panema? Kui ei ole siis ära plääguta.
Ma olen üldiselt siiski enam-vähem korralik liikleja, kuid ükskord libastusin, sõitsin Lasnakal mööda tühja Peterburi maanteed ja olin töömõtteid mõeldes veidi hajameelne ja ei pannud tähele kui 70 muutus 50 piiranguks. Need vahelduvad seal päris tihti. Saingi oma laksu ära. Ma ei leia sugugi, et ma peaksin nüüd sama asja eest kordades kõvemini saama, mul oli sellest 150-st eurost kah päris kahju. Kui ma saaksin nüüd 1500 eurot, kas sellel oleks mingi ränk kasvatuslik mõju? Pigem ei oleks, mina hakkaksin siis OÜ kaudu juhtimisteenust osutama.
Või olen ma nüüd sinu arvates nahhaal ja loll? Nii sitasti ei ole ma veel kunagi kellestki arvanud kui sinust.
Tüüpiline roolioodik - 43 aastana Vadim kaubikuga. Kas trahvide sidumine sissetulekuga peatab selliseid? Ei!
http://tartu.postimees.ee/3986635/video ... -tokkepuid
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.