2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1995 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: 2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
will111 kirjutas:...aga Urmas mulle tundubet sina oled meil siis see isik, kes vist usub iga liiklusrikkumist olevat purjus peaga sõitmine. ja siin sõnavõtjad on ilmselt ka sinu arvates kõik pidevad täis peaga paarutajad? sest ega muidu ju sõna ei võtaks. näid arvavat, et see karistuste mitmekordistamine puudutab ei miskit muud kui purjus peaga sõitmist ja kõik keerleb vaid selle ümber. aga kui see ühel ilusal päeval hakkab puudutama seda, et sul on üks ununenud üv'l käia või mingi lamp kuskilt nurgast on ära kustunud, siis kipud küll, et mismoodi SELLISE asja eest ikka 300 eurot maksta õiglane karistus on???
mis "nüüd" juhtuma hakkab, sellest tundub sinul ka olema väga omapärane oma versioon. sõidud jäävad sõitmata ja keegi jääb ellu
kas sa tõesti suutsid omale selle kuidagi loogiliselt ära põhjendada, et ühel korralikult täis rullnokal jääb selle pärast mõni sõit sõitmata ja keegi ära tapmata, et trahvisid suurendatakse?
see oleks ju tõesti hirmus tore, kui maailmas asjad kohe päriselt ka nii töötaks!
Ma olen tahmas idika poolt olnud alla aetu ,koos perega,kellest üks lahkus siit ilmast ja teine isik jäi eluks ajaks invaliidiks.Juhtus asi loomaia ees päise päeva ajal, ülekäigu rajal.Tüüp keeras vasakus reas juba seisnud autost mööda,et mitte sellele tagant sisse panna ja pani rahva sekka.Milline "tore" valik,sest tal hakkas oma Asconast kahju ja üritas seda "päästa".See värdjas on siiani kadunud,uitab kuskil venemaa avarustes,kui veel elus on.Mul küll oli võimalus talle füüsilist õpetust kergelt anda,aga midagi talle riigi poolt ei tehtud.Venitas asja igasugu jamaga,kuni üldse ära kadus.96 aastal polnud muidugi karistusi peaaegu üldse võrreldes tänasega.
Rullnokal ilmselt ei jää midagi tegematta,aga mõni vähe edasijõudnum,äkki jätab sõitmatta.
Mul oleks siiralt hea meel,kui keegi kunagi ei peaks sama jama üle elama.Ja nii kaua,kui meil on liiga leebed karistused joogise peaga sõitmise ja muude raskete rikkumiste eest, juhtub seda ikka liiga palju.Ma olen keskimsest palju parem juht,aga maha võeti meid jalakäijana ja seda isegi mitte sõiduteel .Inimest distsiplineerib kahjuks ikka ainult karistuse hirm ja seda juba aegade hämarusest alates ning vaevalt,et inimene selles suhtes edasi arenenud on.
Politsei on ikka suhteliselt leebe igasugu a'la lamp ei põle ja muude tehnilist laadi rikkumiste kohta.Kedagi kes on sellise asja eest trahvi saanud,kui enne ei rikkunud ja kuidagi muudmoodi silma ei torganud,on ilmselt raske leida.
Ma ei saa aru,et miks on justkui normaalsed ja suures piirdes korralikud inimesed vastu sellele,kui hakatakse paadunud kaake peedistama?On teil kahju neist või?Igapäev on politsei uudistes kirjas,et võeti vahele mingi paarkümmend joogist juhti ja enamus neist ei ole rullnokad selle sõna otseses tähenduses,need üsna tavalised inimesed,kes õnneks ei jõudnud millegi hullemani.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.