2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
-
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 82 korda
Re: 2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
M.T. kirjutas:claw kirjutas:M.T. kirjutas:Aega on kõigil ühe palju.... Kas ikka on? Oleneb kuidas aega lugeda. ...
Sa nalja teed või? Või tõsiselt ka käibki mõne inimese mõte sellist teed?
Vaata ei tee nalja. Ma hindan nimelt oma vaba aega, mil ma saan olla perega või tegeleda oma hobidega, mitu korda kõrgemalt kui seda sama ajaühikut mil ma tööl olen. Ehk aeg on ajaliselt sama, kuid väärtus on erinev. Tundub arusaamatu?
Tundub küll jah. Aeg on tavainimese jaoks ikkagi absoluutväärtus. Ja vaatamata sinu arvamusele ei ole sinu aeg või elu teise inimese omast rohkem väärt.
Surma ees on kõik võrdsed.
Rikas võib arvata, et tema tund elust on väärt sama palju, kui lüpsinaise päev. Ja isegi kui see majanduslikult nii on, siis reaalselt mitte, kuna aega juurde osta ei saa. Mul läheb ausalt süda pahaks, kui sa reaalselt arvad, et vaese inimese osa elust on väärt murdosa sinu omast. Ja ma loodan, et sa tegelikult ikkagi nii ei mõtle, vaid ma sain valesti aru.
See kas vangistus või rahatrahv kedagi erinevalt mõjutab, ongi suhteline. 100% võtdsust saavutada ongi võimatu ju, alati saab vaatenurka muuta ja ongi erinevus käes. Aga aega juurde osta ei saa, ole sa ingel või retsidivist.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.