2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 177 korda

Re: 2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.

Lugemata postitus Postitas Tort »

claw kirjutas:

Ma ei saa üldse aru, mille vastu siin uriseda? Kui sa seadust ei riku, ei ole ka trahvi? Olgu või 1000000000 euri, kui sa ei riku, ei pea maksma ju?
Ja kui ma maanteel 90 asemel pisut kiiremini lasen, siis ise tean millega riskin ju. Sellepärast ma ei lasegi 160/km/h vaid hoopis 98km/h. Lihtne ju?

Taolise endise nõukamendi või muidu struktuuritöötaja nõrga argumentatsiooniga pole mõtet siin vestluses osaleda. Sa ei ole arutelu sisule pihta saanud. Ma ei oska paremini selgitada, kui et see on sama hea, kui mina kanepit mitte tarvitava inimesena leiaksin, et 1 gr kanepi omamise eest võiks inimest kriminaalkorras karistada. Sest kui mina ei riku, siis mul on pohhui. LIHNTE JU?

Muus osas ei viitsi nii palju kirjutada, kui mõtteid on, aga peamine point on ikkagi see, et kangesti kisub ülereguleerimise poole. Igasugused erisused ja uued reeglid ja korrad on tõeline bürokraatlik p*sk. Tegelikult on see väga ähvardav tendents. Riik vahib aina enam inimeste rahakotti ja üritab rahvast kui labidaga tasandada, et rohi ikka ühepikkune oleks. Ka ettevõtjad ägavad igasuguste raportite ja uute seadusjupikeste all. Kõige masendavam on see, et suund on küll täiesti vale ja pigem sinna Skandinaavia poole, kus kõik on ette kirjutatud ja inimestele ei jäeta mingitki tõlgendamise ja otsustamise ruumi, aga see-eest saavad meie elevandid riigi eesotsas ahvikiirusel uusi seadusi toota ja tundub, et neid täpselt samal ahvikiirusel ka rakendama hakatakse. Milline point on koguda omale pensionit eraisikuna, kui 5 aasta pärast on süsteem muutunud? Või milline point on investeerida jur.isikuna pikemaajalisse protsessi, kui 1 aasta pärast see maksustatakse ja kaevata pole kellelegi? Puudub igasugune järjepidevus. Valitseb skisofreenia ja samas ülipüüdlikkus, mille raames igasugused diletandid ja eluaegsed broilerid keskkonda reguleerivad. Professionaalsest agarusest tingituna võiks neid seaduseid muidugi miljon erinevat olla. Sest kuidas muidu õigustada enda olemasolu. Mida arvata seltskonnast, kes ei saa isegi sellest aru, et ühetaoline ja madalamapoolne maks jur.autode eratarbeks kasutamisel toob rohkem sisse, kui eritaoline kõrgem maks, mida keegi maksta ei taha ja mida on tülikas kontrollida?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”