2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.

kasper
Tänatud: 5 korda

Re: 2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.

Lugemata postitus Postitas kasper »

Madlobster kirjutas:

Seda postitust pani tegema tõenäoliselt saadud trahv üleöö muutunud kiirusepiirangu tõtte, mis jäi märkamata? Jah siin ei tule vaielda mitte selle märgi vahetuse pärast vaid sellest inimlikust poolest, kas on mõistlik kuhugi x kohta y märk öösel sokutada ja hommikul seal raha korjama hakata vaatamata sellele, et seoses märgi vahetusega midagi muud pole muutunud. Kui aga oli tõesti libedaks läinud ja sa märgist kinni ei pidanud siis tulebki natuke riiki toetada ;)

Ei ole üldse trahviga seotud, elus ühe korra trahvi saanud 20 aasta jooksul ja ei ole midagi nuriseda, sain asja eest ning mitte selles kohas. Mind lihtsalt paneb imestama see, kuidas sinna kohe kõik jõud suunduvad, hea lihtne koht raha teenimiseks. Ma saaks tõesti aru, kui nad seal tuisuse ilmaga ja musta jääga valvaks, et keegi ei kihuta. Aga seal ju keegi ei ole tuisuse ilma ja musta jääga liiklejaid korrale kustumas ega aitamas, sest külm ja paha on. Mu pärast näiteks võiks selle asemel, et seal kiiruse ületajaid püüda, kes seal enamik jaolt ohtu ei kujuta hoopis kottida neid, kes suunda ei näita (ei ringidel ega ristmikel) ning ristmike umbe sõidavad. Nemad raiskavad just seda sama väärtusliku aega, ainult et teiste oma. Mina pean passima ja ootama, kas sa nüüd teed manöövri või mitte jne... Tõsi, igal pool ainult sekund või minut, aga need on minu sekundid ja minutid, mida keegi teine võtab heaks kulutada ja mida ma kunagi tagasi ei saa.

Algne tähelepanek oli lihtsalt selles, et kiiruse ületamise eest peaks karistama vastavalt ületatud %, mitte ületatud km/h-le. Ja mu poolest olgu see palgaga seotud. Ainuke küsimus on selles, et kuidas seda palka arvutatakse ja kui palju see haldamine maksab.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”