2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
-
- Tsikkel: R1150 GS
- Tänatud: 2 korda
Re: 2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
urmas66 kirjutas:Siin suurem osa vastalisi ilmselt sellepärast vastalised,et lihtsalt olla millegi vastu. Kui kõik väidavad ennast viimati trahvi saanuteks a´10-15 aastat tagasi,siis pole üldse probleemi ju siin seltskonnas olemaski.
Aga, mis puudutab millegi vastu pidevalt olemist, siis mul ka üks lähedane sõber selline. Riik on meil tema arust peesse kukkunud ja maksu võetakse hullult. Vastu on ta igale mõne poliitiku välja öeldud ideele või teole, olenematta kas see on hea või halb. Tema jaoks on kõik halb.
Ise on ta, aga eluaeg nihverdanud seaduse piiril ja kui tema firmal aeg makse maksta, siis laseb selle kellegile edasi, teeb uue ja JOKK. Asju ajab sullis, palka pole omale vist ametlikult kunagi maksnud, auto on S-klass. Ka selle eelnõu vastane on ta lausa maniakaalselt, sest "mentidele antakse jälle õigusi juurde ". Kuigi pole vist isegi mainitud midagi sellist.
Reaalsus on aga see, et makse pole ta kunagi maksnud (ta maksab hullult käibemaksu ja loeb, et seda on palju, sest tarbib palju) enne viimaseid trahvide tõstmisi ja puhastusi liiklus politseis oli ta paadunud rikkuja ja ostis ennast välja suht iga nädal mingist jamast.
Täna on ta ka siin kodus-eestis tegelikult suht korralik liikleja, sest käib palju venes ja valgevenes, kus saab ilmselt ennast "piisavalt kiire sõiduga" välja elada. Selline sõit on tema jaoks umbes 150-170km/h 90-ne alas. Lätis ei pidavat enam saama, sest mendid on seal ka rangeks läinud.
Olles selline nagu eespool kirjeldatud tegelane, siis võiks isegi selle eelnõu vastu olla, aga seda juhul kui oleks ka olemas palk, millelt seda suuremat trahvi keegi küsida saaks.Kuna tal seda pole,siis ma ei oska nagu isegi oma parimale sõbrale "kaasa tunda"
Ohkida, et riik on meil pees, siis tuleb ise minna ja osaleda valimistel, ning üritada,midagi muuta. Kui,aga ei viitsi ja isegi valima ei viitsi minna, siis pole nagu põhjust üldse ohkida.
Mina arvan, et nii heal tasemel pole elu Eesti riigis enne olnud (isegi enne sõda polnud), kui ta tänapäeval on ja on sitaks kohti , kus on palju kehvem. Kuna elu on piisavalt heale tasemele tõusnud, siis võib minu meelest ka trahve rahulikult sissetulekute järgi natuke korrigeerida.
Päris tuttav olukord- Urmas Urmasega täitsa nõus!
Urmas
R1150GS
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.