2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1995 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: 2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
Tort kirjutas:On suhteliselt madalalaubaline hinnata seaduse mõistlikkust selle järgi, kas ta SULLE sobib.
Ma ei arva,et see seadus mulle sobib või ei sobi,ma ikka arvan,et see on vajalik olenematta lauba kõrgusest.Sinu lauba kõrgust kahjuks ei tea,aga ilmselt kõrge.Ja kuidas see ettepanek teeb seadust keerulisemaks?
Sinu ettepanek trahvi lage tõsta ja siis selle järgi otsustada tekitab ju veel suuremat ebavõrdsust,sest seaduse ees on kõik võrdsed ehk kui on ette nähtud mingi asja eest max lajatada siis, nii sellele kes 500€ teenib,kui sellele kes 40000€ teenib saab määrata ikka ja ainult täpselt sama summa,kui tegu on sama.Kui on vaja määrata näiteks 200 päevapalka,siis see on ju ebanormaalne ebavõrdus.Samas kui päeva määr oleks sõltuvuses sinu sissetulekust,siis oleks võrdne.Ma ise oleks ka vahelejäämisel ilmselt üsna karmilt kooritud,aga jään ikka oma arvamusele.Vaevalt et enamus riike selle süsteemi on kasutusele võtnud,et asja keeruliseks teha.
Ja veelkord tuletan meelde,et ettepanek sissetulekupõhiseid karistusi määrma hakata on plaanis ainult rasketele rikkumistele.Kuidas see mõjutab normaalset, vahel isegi kergete rikkumistega vahele jäävat, tavalist kodanikku?
Kuna sa kõrgelaubaline siis tee palun rumalale selgeks,aga ilma demagoogiata(et kõik läheb keeruliseks ja Reinsalu ja tema ministeerium on vastik)ja mingigi selgituse või põhjendusega,et miks teisti on parem?
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.