2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 249 korda
Tänatud: 611 korda

Re: 2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Aga Soomes on palk kõrgem! :D

Ok, tundub et ümbernurga sõites see rong jaama ei jõua - olgu selle Lätiga mis on, aga no üleüldiselt Lääne-Euroopa kontekstis on Eestis see tavakodaniku peedistamine veel täiesti mähkmetes. Sellest ei saa aru kui lihtsalt nädalakese kuskil ringi kaarutad, lisaks turiste reeglina väga ei torgita kuna peavalu on rohkem, aga istu kuskil maha ja räägi kohalike ratturitega õlleklaasi taga juttu ja pilt hakkab üsna kiiresti muutuma. Eks sealt jutust tuleb ka pool maha võtta, aga näiteks aina levinum munitsipaalskeem on see, et tsiklite parkimiseks on küll kesklinnas eraldi kohad maha märgitud, aga neid on 30 parkiva tsikli kohta stiilis 4tk ja kui oma võrri autode vahele jätad, siis pead ka maksma. Ma igaks juhuks toppisin enda oma sinna kuidagi kõnnitee peale viiendaks, pärast selgus et see veel hullem kuritegu kui maksmata jätmine :D Selle jutu peale, kuidas ma tavaliselt võtan Tallinnas Twinile terve auto ruudu et tagasi tulles ilus vaadata oleks, tuleb vastu ohe, et jah, vanad head ajad. Või siis kui Eestis on ülevaatuse protseduur umbes selline et "ahah, sul on tsikkel, järelikult kõik korras", siis aina rohkem tuleb peale seda teemat, kus reaalselt kontrollitaksegi tee ääres sumpasid ja vilesid, ja no hoidku Issand kui stiilis mingil superbike vennal on sumpsid korras aga pole seda neetud helkurvesti kombetaskus. Ja ma pole küll kedagi kohanud, kes ise oleks sedasi laksu ära saanud, aga väidetavalt kui tõmbad tasulisel kiirteel pileti ja siis liiga kiiresti teise otsa maksma jõuad, tehakse kohe plõksti pilt ja varsti on arve postkastis. Ulme.

Mingi padujoodiku varanduslik seis on reaalselt minule isiklikult nagu kõige viimane mure, on ükskõik nii üht- kui teistpidi. Samas kui iga viimase kui mõttetu asja peale ennast üles kütta ja käima tõmmata, siis on selleks ajaks, kui päriselt olulisi kruvisid keerama hakatakse, inimestel jaks otsas ja ühiskondliku kriitika torupill ammu tühjaks jooksnud. Mujal on see juba juhtunud, see helkurvesti kandmise kohustus on hea näide, olevat olnud totaalne napikas et see läbi ei läinud, hoolimata sellest et baikereid on seal ikka PALJU.

Et ma soovitaks vaimse ja südame-veresoonkonna tervise huvides siiski natuke valida neid võitlusi, või siis noh võib ju tegelt Lätti kolida ka, piirid on lahti.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”