Kogu aeg logib välja vol2
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Kogu aeg logib välja vol2
Suht labane ja retooriline küsimus, aga mu meelest siiski asjakohane- miks kõik muud foorumid toimivad ja Biker.ee logib kogu aeg välja?
Ei tea vastust selle küsimusele. Lisaks ei tea ma mis see "kogu aja" tähendab. Ühe mehe jaoks on kord nädalas sisse logida "kogu aja". Teine hakkab jorisema, kui seda tuleb teha sagedamini, kui kord kümne minuti takka.
Kui paned küsimärgi lõppu siis pole enam retooriline, retooriline eeldab punkti.
Aga see selleks, aus vastus on: ei tea.
Miks see nii on?
Ei tea.
Kas see peabki nii olema?
Ei pea. Kõik teised kasutajad näivad hakkama saavat. Ma pole ka tähele pannud, et mind välja logitaks, kuigi maisnaid on neli erinevat. Lisaks mobiil ja kaks tahvelarvutit.
Kas on mingi võimalus et see mingi aja jooksul muutub?
Jah ikka. See võimalus jääb alati.
No ja päeva lõpuks: midagi on sinu kasutavates masinates, ühenduses, konfiguratsioonis või sinu iskuomadustes
, mis sind kogua aja (sagedus teadmata) välja logib. Ja kui nüüd tõele au anda siis ilmselt on probleemi lokaliseerimine, et miks ainult sinu masinates välja logib ja seejärel kõrvaldamine ebamõistlikult kallis ja ajamahuks ning katsu hakkama saada. ![]()
PS. Alati jääb väike võimalus, et Piipz (kes on muide ametilt abivalmiduse kehatus ise) viitsib kulutada 10 minutit, et teha kaughalduse sessioon avastamaks, et oled ise midagi lolli peaga korda saatnud.
Diganostika küsimused:
- Mis browser see on?
- Kas inkognito reziimis juhtub samamoodi
- On sul palju pluginaid installitud?
- Mis pluginad need on?
- Kas teised browserid käituvad samamoodi nendes masinates?
- Kõik küpsised, sessioonid, mälud, ajalood jne ikka kustutasid?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.