Kogu aeg logib välja vol2
-
ats30
Teema algataja - Postitusi: 612
- Tsikkel: KTM 990 Adventure
- Tänanud: 151 korda
- Tänatud: 73 korda
Re: Kogu aeg logib välja vol2
Macintosh kirjutas:Diganostika küsimused:
- Mis browser see on?
- Kas inkognito reziimis juhtub samamoodi
- On sul palju pluginaid installitud?
- Mis pluginad need on?
- Kas teised browserid käituvad samamoodi nendes masinates?
- Kõik küpsised, sessioonid, mälud, ajalood jne ikka kustutasid?
Macintosh, võibolla ma tõesti tean pooli nendest nimetustest (pluginad, inkognito reziim, browser, küpsised, sessioonid, mälud, ajalood jne). Aga võib-olla ei tea ka. Ja ma usun täitsa tõsimeeli et enamus foorumi kasutajatest suudab max vahet teha browseril ja küpsisel (mis puutuvad "Domino" või "Ekstra" küpsised motofoorumisse..? ) ![]()
Mis mõttes ma pean mingisuguseid sessioone ja mälusid kustutama, ajalooga tegelema ja küpsiseid küpsetama? Ma ju räägin, kõik foorumid toimivad, ainult Biker.ee logib välja. Ma kujutan ette et kui ma vajutan linnukese sinna "mäleta mind" kasti, siis võiks see ju olla piisav?
Ok, kui on ilmtingimata vaja arvutile, sh kõigile mis minu käsutuses on, teha format enne igakordset külastust (sest ma tõesti ei saa aru mis sagedusega ja millisel ajahetkel peaksin need küpsised, ajalood, mälud ja sessioonid ära kustutama) siis võiks sellekohane õpetus kusagil väljas olla. Piipz on jah väga abivalmis aga ta ka igale poole ei jõua.
Igaks juhuks lisan et minu irisemine on sõbralik, kuigi see näeb välja õel ![]()
Tõe huvides tuleb tunnistada et viimase 6h jooksul ei ole kordagi välja loginud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.