Kohvrite ja Raami valmistamine

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 252 korda
Tänatud: 615 korda

Re: Kohvrite ja Raami valmistamine

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Printsiibi mõttes ei vaidle vastu, kaal on oluline, aga no kui palju neid eri omadustega terastorusid ikka on. Kui siiski enam-vähem mõistuse piiresse jääda ja mitte raame veetorust teha, siis see maksimaalne võimalik kaaluvahe eri torupaksuste ja terase markide vahel on vast poole kilo tuuris, ehk 2-3 t-särgi jagu. Põhilaks tuleb ikka sellest, mis kohvitesse sisse panna. Näiteks seal Touratechi lingil on kirjas, et materjaliks on 18x2 toru, mul on 20x20x1,5 - ehk siis minu apokalüpsisekindel toru on meeletud 6% raskem.

Pigem on oluline ikka üldine konstruktsioon, sama hulka torusid on võimalik paigutada sajal eri moel. See ats30 piltidel toodud süsteem, kus kohvriraam ripub 45 kraadise toruga pakiraami küljest alla, on ka minu kaadervärgi põhiline selgroog.

Ja no mina ei oska küll asju nii peenelt meelega nõrgaks ehitada, et nüüd arvutan täpselt välja mitme njuutoni juures annab järgi üks asi või teine asi, pmst tegin nii minimalistliku kui suutsin ja ikka kukkus välja nii, et kohvrist sakutades paindub saba, mitte kohvriraam :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”