Klienditeeninduse kvaliteet (moto)töökodades

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Postitusi: 3121
Liitunud: 30 Aug 2016, 12:52
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 484 korda
Tänatud: 579 korda

Re: Klienditeeninduse kvaliteet (moto)töökodades

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Autoteenindus tagaratta laagri vahetust. Jätsin auto hommikul sinna. Lõunal aga oli midagi autost vaja ja läksin seda siis sealt võtma. Auto tõstuki peal, üks londu taskutõrviku ja vasaraga tagaratta juures ja muudkui uhmerdab. Läksin vaatama, et mis teeb. Laseb taskuküünlast tiba sooja ja uhmerdab. Küsisin, et kaua uhmerdanud oled. Hommikust saati 4 tundi :shock:
Küsisin, et kaua veel uhmerdada kavatased. Ei no nii kaua kuni lahti saan. Ma siis, et kas sul suruõhumeisel on. Jaa on. Vot näe pane see terav otsik sinna meisli otsa ja suuna see teravik sinna võlli otsas olevasse süvisesse. Nu vot vaota nupp. Sekundiga jooksis võll pesast välja. Ütlesin, et arve peal seda 4h näha ei taha ja läksn oma teed. Järgi minnes oli arve kogu päeva eest. Kui seletust küsisin, siis meister leti taga arvas, et minu versioon töötas tänu eelneva 4h uhmerdamisele ja ma pean selle ikka kinni maksma. Minu näo värv ja väga mitte vastu vaidlemist võimaldav hääl pani lõpuks arve ringi tegema. Paar korda käisin veel (töö tulemused nulli lähedased ja probleemsed) siis lõpuks arvati, et ma olen "tehtud tööde" eest liiga vähe maksnud ja aeg on asi tasa teha. 5mm läbimõõduga O-ringi (lekkis) asemel sooviti müüa kogu õhkvedrustuse püstak (kõik pidi pekkis olema) sai viimaseks piisaks.

Neid lugusi võiks kirjutada raamatu jagu. Suurem osa töölisi on täielikud motivatsiooni puuduses päevi õhtasse veeretavad londud. On ka vastandeid aga neid ei ole liiga palju.



Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”