ALICE COOPERI KONTSERT & URIAH HEEP

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Cowboy

ALICE COOPERI KONTSERT & URIAH HEEP

Lugemata postitus Postitas Cowboy »

ALICE COOPERI kontserdi erikulaline on URIAH HEEP !!
http://www.piletilevi.ee/index.php?lang ... 1&mid=2274

Kas on sinnapoole minejaid puhap. 07.august ALICE COOPER, DIRTY DIAMONDS TOUR

Lisainfo:
http://www.alicecooper.com
* August 6 - Tampere, Finland - Ice Hall
* August 8 - Stockholm Sweden - Stockholm Arena
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Jep, kohal nagu viis kopikat.
Tõotab vist jälle tulle kontsert kus soojendusbänd põhiesinejale ära teeb :twisted: . Kuulasin just Alice Cooperi viimast plaati ja no sorry ... oleks võinud ilma selleta kah tuuritama tulla. Deep Purple Bananas oli igatahes palju kõvem asi, kuid kontserdil jättis Heep parema mulje!

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Kasutaja avatar

ural
Tsikkel: Bläku

Lugemata postitus Postitas ural »

Kas Haapsalus on võimalik kuhugi ka tsiklit turvaliselt kontserdi ajaks jätta ?
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Kas tõesti on olukord Eestis nii hull et peab tsikli turvaliselt parkimise jaoks spets kohta otsima??? Võimalikult ligidale ja nähtavale kohale peaks ju piisama ...

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!

Teema algataja
Cowboy

Kaisime Jackiga laupaev Haapsalus Leningrad Cowboy'si kuulamas ja ilutulestiku nagime ka ara.
Me tsiklid seisid kogu aja Politseimaja ees. Polnud hada midagi, tuleb varem kohale minna.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

kris. kirjutas:
Kas tõesti on olukord Eestis nii hull et peab tsikli turvaliselt parkimise jaoks spets kohta otsima??? Võimalikult ligidale ja nähtavale kohale peaks ju piisama ...
Meie tsiklivihkajate ühiskonnas on veel arenguruumi selle koha pealt, Rockracel parkisin peasissekäigu lähedale, kohe jäi ratas "ette", hoolimata sellest et ei hõivanud ühtegi autokohta, miks, -seda ei osatudki põhjendada.. "ei tohi ja kõik" :wack: anyway, lõpuks oli seal vist kümmekond ratast ja lisaks ka rollereid.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

yankee

Lugemata postitus Postitas yankee »

loomulikult sinna minek...ei saa üle ega ümber :twisted:

henri1989

Lugemata postitus Postitas henri1989 »

Tahaks kindlasti minna, aga hetkel on probleemiks 88bimine. Oskab keegi 2kki m6nda odavamat 88maja soovitada?

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

Kuidas siis muidu?! Mina olen kohal 100% kindlusega. Uriah Heep on ikka suurepärane "soojendaja." Selle aasta suurim kontsertelamus tõotab tulla.

Öömajana ehk mõni kämping, telkimiskoht.

enivei \m/

Teema algataja
Cowboy

Huvitav kas lossi k6rvale parki telkida on v6imalik?? nagu eelmine nadala vahetus??

Kas siin on Haapsalu kandi mehi, kes asja ehk veidi lahemalt uuriks.
Kasutaja avatar

Zombiegirl

Lugemata postitus Postitas Zombiegirl »

majutuskohtadest haapsalus:

http://portaal.laanemaa.ee/link/category/26/

kuigi rääkisin näiteks Kongo hotelli juhatajaga ja ta ütles, et bneil on abs. kõik kohad kinni sel õhtul. Aga krt seda teab, inimesed broneerivad ikka.... aga siis otsustavad, et sõidavad öösel koju. Küsida tasub.

Aga ise olen ka minemas... kuigi kardamn, et õhtul peaks tagasi tulema..
Vastik, aga armas...
Kasutaja avatar

Zombiegirl

Ahjaa...

kui keegi tuleb sealt õhtul tagasij a tahaks küüti pakkuda, oleksin hea meelega nõus...

ning kui 1 pilet on üle, võib mulle maha müüa.
Vastik, aga armas...
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Kas pärast afterpartyle kuskile kah minnakse - see aafrika pole mulle eriti sügavat muljet jätnud, ehk on haapsalus ka mõni mõnusam koht. Kontserdi ajal kahjuks pean lava ees turvalisust tagama, aga peale kontserti võiks ju mõne õlle võtta koos kuskil...

Ise ilmselt ööbin tuttava aias, telgis... tema juurde saab parkida ka rattaid. Toas põrandal ööbides peab miski 50.- EEK nägu maksma jakui aias telgis ja WC ja dussi kasutamise eest tahab ta miski 20.- EEK näost. Õigemini tema ei taha aga majaomanik tahab. KOht on sadama tänaval.

Väga palju sinna ei mahu, tuppa ilmselt 3-4 inimest, aeda tekima 5-6-7 vms. Tsikleid saab hoovis parkida.

Kes ees see mees

minu nummer on 5536774
i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

Zombiegirl

Niisiis.. pilet olemas ja mina tulemas.

Nu see Africa pole nii hirmus koht midagi.. ajad on läinud ja tulnud.. vanade mälestuste üles soojendamiseks on see õhtu paras küll sinna minna:)

Kuid siiski.. küüdipakkumised oodatud. Võib nii Tln- Haapsalu kui Haapsalu- Tlns pakkuda:)

55669273
Vastik, aga armas...

Teema algataja
Cowboy

No kindlalt olen yritusele mineja
Viimati muutis Cowboy, 07 Aug 2005, 14:59, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
Cowboy

Viimati muutis Cowboy, 07 Aug 2005, 14:57, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
Cowboy

assmann

Lugemata postitus Postitas assmann »

Kontsert oli väga mega. POISON............. :)
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Väga hea elamus oli.
Korraldus aga lonkas -pisut, kuid oluliselt : a) vähem oluline - alaealine pereliige käis kahekümneviiekas näpus ja tahtis endale ja mulle ( kaine juht ) juua osta. Esmapilgul oli kõige lahjem saada olev jook ÕLU, hiljem õnnestus leida siiski ka Starterit ( janukustutaja, my ass ). Omad limonaadid ja veed korjati sisenemisel ka käesty ära. b) väga oluline - Väljumisel tuli mulle küll vahepeal hirm peale inimvoolus koos isside-emmedega kaasa kulgevate laste pärast ( kes kah kas õlut või mittemidagi pidid lonksama ). Lihtsalt pressiti mass nii kokku, et hingatagi oli raske. Üks allameetri tüdruk lasi hädakisa lahti ka, kuna keegi astus talle jala peale. Jumal tänatud, et plika ei kukkunud. Inimmassi organiseeritud lahkumise korraldamine peaks küll sellisel üritusel kohustuslik olema. Siin ei aita see ka, et mis sa siis lähed sinna trügima : enne kui asja ohtlikusest aru saad, on juba hilja.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 205 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Mina nii positiivselt meelestatud ei olegi. Ootasin veidi enamat - just Cooperilt. UH oli muide väga viis. Cooperilt oleks oodanud rohkem "Trashi" aegade loomingut. Rahvas näis terve kontserti ootavat ainult üht - POISON, ja kui see siis lisaloona lõpuks tuli, sai teatud seltskond oma mõnuminuti kätte. Igatahes tahtmatu võrdlus käis peast läbi aastatetaguse Gary Moore kontsertiga Linnahallis, kus rahvas samuti ootas teatud paari "vana head" lugu aga tol korral jäi neist soovituim isegi tulemata. Vend nautis iseend. Kas eile Cooper iseend nautis - krt seda teab, igatahes keskkond (hämarad varemed) klappisid lavasouga hästi kokku küll.

Ja TÄNUD siinkohal reguleerijaist politseinikele, kes Tallinna hordid viisakalt vaheldumisi kõikidelt tänavatelt linnast minema suunasid. Aitas ära hoida "JÄRVESELVERIÜMBRUSELAADSE" liikluskaose
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

pipi

Lugemata postitus Postitas pipi »

StreetMoto kirjutas:
Mina nii positiivselt meelestatud ei olegi. Ootasin veidi enamat - just Cooperilt. UH oli muide väga viis. Cooperilt oleks oodanud rohkem "Trashi" aegade loomingut.

Ehh, hea kontsert ju oli. Kui Cooper tuleb oma uut plaati esitlema ja teeks ainult 2 lugu uuelt plaadilt ja teised kõik vanad lood, siis poleks nagu uue plaadi esitlus või mis? :roll:
Uued lood olid ju ka head. Tuleb lihtsalt osata kuulata ja vastu võtta.
Kasutaja avatar

Zombiegirl

Niniiih...

eelolevad kommentaarid on lausa positiivsed selle kõrval, mis mina asjast arvan.

Ühesõnaga it was a looooong-loooong story, kuidas ma pisut enne kontserti siiski pileti sain, aga see selleks.

Uriah Heep oli hea.. kõik see 45 minutit oli ta väga hea, küttis rahva üles.. ja siis tuli... pikkk-pikkk paus...

ootusärevus kasvas... kasvas nii suureks, et süda läks kaaskülastajate küljest tuleva higi,- alkoholi- ja tubakahaisust pahaks. Kellegi käekott oli mul juba aluspükstes ja kellegi jäme selg nühkis vastu rindu.. kellegi küünarnukid olid mu silmakoobastes.. aga üldiselt oli koht hea ja laval toimuv vaadeldav.

Maitea.. kas mu naivism ja kogenematus olid mu ootuse ürituse osas nii üles kruttinud või oli see reklaam enneolematu showga Cooperi kontserdist... aga see oli kräpp, mis toimus.

Okok... peale 3 viimase loo (kahjuks ei andnud miski vihjet selle kohta, et need olid ja jäävad viimasteks- isegi lisalugu ei tulnud :( ) ei pakkunud kontsert mulle midagi. Muusika oli hea.. aga heli ei olnud teab kõlav, kuna lavaaugu juurest kaugenedes oli võimalik aimata, et paarkümmend meetrit tagapool minust on toimumas rock-kontsert.

Ning show... andke andeks... andke mulle andeks... aga 3. klassi laste Halloweenipeo isemeisterdatud sou (siinkohal just nimelt sou) oli ka põnevam.

Krt, oleksid siis ilusad baleriinid vähemalt tantsinud.. oleks olnud kontrast ja silmailu... aga mingi karvase peaga mõtetu tsikk kargas 2 korda..

Giljotiin.. mida oli selles shows enneolematut ja põnevat..

Ürituse korraldamise kohta ei viitsi ma midagi vigiseda... väljapääsuks oli avatud 2 väravat (kohalikud teadsid ja said väga vabalt välja ilma igasuguse trügimise või ootamiseta)... aga kõik tundus olevat selle kontserdi puhul selline, et raha käes, ülejäänu meid enam ei koti.

Muide, ühes kohas müüdi ka sooja "Päikese" limonaadi:)

PS! Aga üldiselt jäin ma rahule, et sai käidud:) Oli siiski tore õhtu ja ilus ilm.
Vastik, aga armas...
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Zombiegirl kirjutas:
Krt, oleksid siis ilusad baleriinid vähemalt tantsinud.. oleks olnud kontrast ja silmailu... aga mingi karvase peaga mõtetu tsikk kargas 2 korda..

Giljotiin.. mida oli selles shows enneolematut ja põnevat..

No-noo :D See ongi original Cooper ju! Niipalju küll, et nagu ta ka avalikult on välja öelnud : elaval maol ta enam esinemise ajal pead otsast ära ei hammusta ja lambal ka laval laulu ajal enam kõri läbi ei tõmba :shock: See olevat selline "noorpõlve rumalus" olnud. Ülejäänu peaks ju genuine 1970-dad olema ja rohkemat ei tohikski oodata.
Kuigi ausalt öeldes kargasin ma 70-datel Marati sukkpükste peale tõmmatud lühikestes viigipükstes algklasside jõmmina ringi ning mingid Cooperi kontserdid koos showga oli ühiskondliku korra poolt absoluutselt välistatud niikuinii. Aga 70-date teise poole pealt kellegi poolt salakaubana üle piiri veetud ajakirjade "Suosikki" klantspiltidelt on meede jäänud, et eks se show selline oligi nagu ta ka eile oli. No ja vanu asju peabki nende ehedas totras olekus tarbima, et õige mekk manu oleks, muidu muutub asi ersatsiks ;)

Karvase peaga tsikk oli, kui ma Cooperi jutust õigesti aru sain, tema oma lihane tütar?
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Zombiegirl

spinna.. nu ma ei mõelnud, et show peaks olema nii, nagu "vanasti", saab ju ka teistmoodi shokeerida ja mustkunstionudelt väikest õppust võtta, eksole (ilma vereta). Ja sellest "enneolematust" ma just seda välja lugesingi, et mitte ei ole lambaid ja madusid, vaid et onu Alice & The Teami fantaasia on seekord rikkam.

Cooperi tütar ei oska siis tantsida, kuigi minu poolest olgu ta enda naine. Esinemine on esinemine.
Vastik, aga armas...

pipi

Lugemata postitus Postitas pipi »

Äge.
Ja mina arvasin, et mu vanaema on maailma parim viriseja.
Go, Zombiegirl
Kasutaja avatar

Jannes
Tsikkel: R1200R -17
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Jannes »

pipi kirjutas:
Äge.
Ja mina arvasin, et mu vanaema on maailma parim viriseja.
Go, Zombiegirl
Kusjuures, ei ole, mina olen hoopis maailma parim viriseja!
Ja lausa nii suur, et ei läinud kontserdilegi, kuna Alice pole enam Alice.
Ja ei kahetse, kuna peale jõuetu show on ta ka ise väsinud.

Jannes@virin
Kasutaja avatar

Zombiegirl

Jannes... mai määän...

Samas ei olnud mul Uriah Heepi eest 600 eeku raske välja käia ..

kahjuks ma kardan, et nemad nägid sellest rahast vaid osa.
Vastik, aga armas...

-metsik-

Lugemata postitus Postitas -metsik- »

:wink:
Viimati muutis -metsik-, 20 Dets 2006, 20:45, muudetud 1 kord kokku.

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

-metsik-: Miks sa kujutad neid konkurentidena? Enamus selliste bändide liikmeid tunnevad juba üksteist, mõned on lausa sõbradki. Tähendab, minuarust pole see värk spordivõistlus, kus kõik on suured konkurendid, kuidas saab panna konkureerivateks bändideks metallica, alice cooper ja manowar? Konkurents tekiks vast ainult siis kui samal päeval samal ajal oleks mõnes muus eesti linnas esinenud mõni muu samakuulus bänd. Vot siis oleks võinud öelda "konkurent." Pealegi, on seal niiväga oluline, mis riideid kantakse, minuarust ongi õigem kui tullakse mõne bändisärgiga või millegi sellelaadsega. 8)

Nüüd siis tuleb mu jutt ühest teisest foorumist:
Väga vinge oli. Aga jah, Uriah Heepi ajal polnudki väga hull aga siis kui Heep lõpetas, siis hakkas metsik surumine. Suruti mõlemalt küljelt(oleks siis vähemalt tagantpoolt vajutud peale...). Mõni nõrgem minestas äragi. Kõige vingemad olid sellised keskealised inimesed, kes tõesti, üksinda võtsid esireast ära kaks rida. Mitte paksuse pärast vaid lihtsalt, lebotasid reelingu peal ja ajasid jalad tahapoole ning ähvardasid, et laiutavad veelgi kui palju rabeleme seal tagapoolt. Pärast olid muidugi nemadki samamoodi litsutud kokku :P

Enivei, show oli väga vinge älissil. Heep aga ületas minuarust muusikaliselt Cooperit. Aga tegelt ikka väga rahulejättev kontsert oli, loodan, et ka esinejatele meeldis ja nad soovitavad seda teistelegi bändidele.

Võiks öelda, et ma jäin rahule.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”