Priimused motomatkaks → Re: Priimuste teema

Teema algataja
ats30
Tsikkel: KTM 990 Adventure
Tänanud: 151 korda
Tänatud: 73 korda

Re: Priimuste teema

Lugemata postitus Postitas ats30 »

Mul on Primus Eta Power, peaks töötama nii gaasi kui erinevate vedelikega. Peotäis erinevaid düüse oli ka kaasas. Tassisin teda aastaid kohvris ja kuidagi kujunesid matkad ikka selliseks et priimusega polnud suurt midagi peale hakata. Mida kaugemale Euroopa südamest seda odavamaks lähevad söögikohad ja ei tekkinud seda kohta kus priimusega mässata. Eks see ole seltskonnas ka kinni, kui on enamusel soodumus ise küpsetada siis miks mitte, lisab väikest romantikat ka matkale.
Igatahes minu oma on nüüd pikalt tolmu kogunud. Autoga kusagil käies olen vahel kaasa võtnud ja kui juhtub kodus vool ära olema (aastas korra ikka juhtub) siis hea võtta. Bensuga ei ole ma teda kordagi kasutada saanud. Alguses proovisin, tahmas nii ära et gaas ei käinud ka läbi. Siis viisin garantiisse, tehti puhtaks ja sõimati nägu täis et mis bensu ma kasutan. Päris huvitav jah, millist ma siis siin nii väga kasutada saan... Aga ma ei saanud vene ajal leeklampi ka tööle ja ma ei olnud ainus :ner:
Kuna käib ka gaasi pealt, siis ma seda metsa ei viska ja käin Desmorado juures koolitusel kindlasti ära. Sest kui siiski hakkab normaalselt bensuga tööle on mul hea meel küll. Aga motomatkale ma priimust vist siiski ei viitsi kaasa vedada. Priimus ise pole ju nii suur, aga kogu see lüpsikumajandus, siis veel nõude pesemine... äkää. Ju teeääres keegi ikka kohvi pakub. Ja kui ei paku, kannatan paar päeva vee ja leiva peal ka. Nagu üks mu tubli matkakaaslane armastas öelda- söömine on tehniline tegevus, see ei pea alati ilus ja maitsev olema.

Bensiinianum koos pumbaga
Bensiinianum koos pumbaga
20170219_193118[1].jpg
20170219_193047[1].jpg
20170219_200052[1].jpg
Viimati muutis ats30, 19 Veebr 2017, 20:02, muudetud 1 kord kokku.
Oleks ma tark, ma oleks vait.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”