Räägiks mootorratta navidest
-
randel
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Re: Räägiks mootorratta navidest
Ma just kaalun oma Zumo 660 välja vahetada 595 vastu, sest
- 595 sisemälu on 14GB vana mudeli 4GB vastu
- 595 aktsepteerib igasugust kaardifaili nime, vana vaid paari-kolme, mis tähendas, et Armeenia reisil oli mul kaasas 3 mälukaarti, ühel Venemaa, teisel Gruusia ja kolmandal Armeenia.
- 595 toetab ka piisavalt suurt tracki nagu siiani vaid käsigpsid, 660 puhul peab kasutama route, Euroopas matkates pole see ju probleem, ida pool küll, samuti ka Eestis kui tahan sõprade gpx tracke kasutada.
- 660 on kaardi kuvamisel VÄGA uimane
Miks ma ei kasuta veekindlat telefoni või tahvlit? Esiteks, enamasti puudub neil piisavalt turvaline tsiklihoidik ja teiseks nende suurim puudus - nad pole tehtud tsiklikinnastega kasutamiseks. Kui tahta sõidu pealt midagi sisestada, siis mina sellega üldjuhul hakkama ei saa. Zumo puhul pole see probleem, sest kasutajaliides on kindasõbralik.
Ja ms puudutab Zumo vs autonavi dilemmat, siis ma kahtlustan, et Zumo mitu korda kõrgema hinna taga pole mitte ainult veekindel korpus, vaid kogu elektroonika on tehted pommikindlam, et tsikli vibraga vastu peaks. Samad hinnakäärid nagu tavaline läpakas vs nende põrutuskindlad/veekindlad/militaaranaloogid. Pigem ei saa ma aru, miks autos veel spets.gpsi peaks kasutama, kui telefon teeb üldjuhul sama ja rohkemgi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.