Rumalad küsimused 2
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Minu rumal küsimus oleks selline, et kas karbuutori ja õhupuhasti vaheline kummilõdvik võib aja jooksul kõvaks paakumise läbi ka täiesti kasutuskõlbmatuks muutuda...ja lisaks kõigele veel kokku kuivada? No pikkuses mõni millimeeter ja karpa otsa minev ava võibolla nii paar millimeetrit..? Selline tükk siis:
http://www.cmsnl.com/suzuki-dr350-1998- ... #whereused
Sest siiani originaalosa (aastast 1998 ehk ligi 20a vana) olen kogu aeg läbi ilge häda ja mäda nibin nabin peale saanud. Teinekord küll lausa läbi selliste nippide, et lased karpa silindri küljest lahti ja siis selle kondooni õhupuhasti korpusest lahti, keerad need omavahel kokku...ja siis meelitad taas need silindri ja õhupuhasti otsad peale, samal ajal kõrgemaid jõude paludes, et karpa otsast lutt jälle maha ei jookseks. Nüüd aga oli originaalil hakanud lõpuks ka vitsa aluse "krae" serv korduvatest venitamistest ja vägistamistest lausa hargnema ja ma mõtlesin, et ok, no stress, mul ju üks selline veel tagavaraks (kunagi sai siis leeduka toosisaega auklikuks puuritud õhufiltri korpuse asemel ebayst teine komplektne asemele soetatud).
Aga rõõm oli üürike, sest kuna see oli aastaid peale ostmist ka külmas garaazis riiulis vedelenud, ning mine tea, võibolla on see ebayst saadud tükk ka sootuks aastast 91 vms? Igatahes lõppseis oli selline, et ma ei saanudki seda peale! Korduvate proovimiste ja katkiste sõrmenukkide järel ei saanud seda isegi lõpuks peale vihaga selle raami vahelt välja võtmist karpa pära otsa...rääkimata siis veel raami ja amordi jne vahel karpa ja õhufiltri ühendamisest! Et olekski nagu puudu mõni mm pikkusest kui ka paar läbimõõdust...no lisaks sellele, et see tükk ise ka ikka suht kõva.
Siit küsiks muidugi ka edasi kogemusi, et kas saab sellele kuidagi ka mingit "pehmenduskuuri" teha? Või annaks soojendmine paremaid tulemusi?
Sest tõsiselt närvi ajab juba, kui rattal, mille karpa montaaz võiks või peaks sekundite küsimus olema...saab sellest iga kord mingi määramata aja kestev "pain in the ass"