Priimused motomatkaks → Re: Priimuste teema


Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Priimuste teema

Lugemata postitus Postitas Loadära »

No ja kui jutt võimalike söökide peale läks, siis näiteks Vahemeremaadesse liikujatele annaks omalt poolt järgmise vihje (muidugi klausliga, et maitsemeeled on siiski erinevad) :
alguses hirmsasti põdesin, et ikka sool ja pipar (kuna meeldib pigem vürtsikas) oleks ja kuidas neid ladustada kohvris ja mida üldse teha jne... aga lõpuks tuli kuskilt supermercados riiulite vahel kooserdades miskipärast meelde Jamie Oliveri nipp, et toitu anshoovistega maitsestada. Ja tõesti, sealmail need igalpool, väikestes ning kenasti korduvalt suletavates purgikestes müügil. Enda lemmik maitseaineks saigi siis hoobilt "anshoovis con pepperoni"vms...ehk siis see mingi chillipipra laadse ollusega. Ning oh imet, see isegi väikestes kogustes juurde lisades, andis kõikidele purgitoitudel hoopis teise jume. Itaaliaamaal kippuski lõpuks vist enim korduma Minestrone supp (marketis poolteist €ur vms) "anshoovistuuningus", aga oli ka muid, oasööke ja ravioolivärke jne, mida kõike kannatas kenasti katelokis teha, ilma et söök maitsetusest, või korduma kippumisest suus ringi hakkaks käima. Ning teiste reisijuttudes korduvalt nähtud kiirnuudlitega ei pidanud ma enda kordagi anastama...muidugi siinkohal vabandused, kui need kellelegi lihtsalt kohutavalt maitsevad! (togi)

Ahjaa, siiski mingi katelokipilt, mis esimesena kiirvaatlusel leidus:

IMG_5679.JPG

...no ja siis hädine, st. öösel, pimedas ja shvipsis peaga kalapraadimise pilt leidus ka...aga jällegi pole kahjuks priimust ennast ega pannialust väga näha:

IMG_20160827_214929.jpg
Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”