Priimused motomatkaks → Re: Priimuste teema
-
motikamees
- Tsikkel: Seven Fifty
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 6 korda
Re: Priimuste teema
Loadära kirjutas:Ainuke miinus, mis selle piiritusega jännates meelde on jäänud, et katelok kipub kattuma sellise korraliku tahmakihiga, mis isegi käte pealt väga visa irduma on, riietest rääkimata. Samas ma korra nädalas või nii, kuskil Vahemeres nii ehk naa ujumas käies, ei olnud ka väga suur vaev seda taas liivaga puhtaks hõõruda ja siis polnud jälle väga hull...
Selleks, et vähendada piirituse põlemisel tahmamist, tuleks piiritusele lisada 10-15% vett ("Trangia" official tip).
Ise olen kasutanud "Trangia" mini-komplekti motomatkadel. Kuna endal on telkimisvarustus kaasas "igaks-juhuks" ja enamasti olen ööbinud majutusasutustes, siis söögivalmistamise vajadus on olnud väiksemapoolne. Samas, kuskil in-the-middle-of-nowhere, läbi-vettinuna ja lõdisedes, võimalus valmistada endale tassike kuuma teed ja siis kosunult sõitu jätkata - priceless.
Tean, et gaasipõletid on tunduvalt efektiivsemad, mugavamad ine., kuid Trangia piiritusepõletiga süsteem on lihtsalt nii lihtne, lollikindel, kompaktne ja kerge, et eelistan seda (vb. olen mõjutatud ka sellest, et kunagi sõjaväes sissina, sai just tänu sellele tootele tavel nädal aega järjest metsas edukalt vastupeetud...).
Varem olnud: IZ-56, Bmw F650GS, Bmw K75, Yamaha TDM850, Honda Seven Fifty, Yamaha XJ600N, Jawa 634 & 638.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.