Päris matkatoit ehk mida ja kuidas priimusel teete? → Päris matkatoit ehk mida ja kuidas priimusel teete?

ats30
Tsikkel: KTM 990 Adventure
Tänanud: 151 korda
Tänatud: 73 korda

Päris matkatoit ehk mida ja kuidas priimusel teete?

Lugemata postitus Postitas ats30 »

KIBU kirjutas:
ats30 kirjutas:

Konserv võiks olla min 75-80% liha sisaldusega. Eestis on ainult 1 tootja minu teada kes seda teeb, jahimehi ja kodutegijaid ei arvesta.

kas oskad öelda kes see tootja on?
mul on eelmisest aastast kasutaja Loff käest saadud veiselihakonserve. ulme rammusad, leemega võib vabalt tapeeti liimida ja kummikut paigata. aga neid pole enam palju seega peab ringi vaatama. ise eelistan sealihakonservi. veisekas liiga "raske".

Sattusingi hästivarustatud supermarketisse. Valik täiesti olemas.
Need kaks on head, julgen soovitada. Mõlemad 80% liha.

Mõlemad väga head konservid, 80% liha
Mõlemad väga head konservid, 80% liha

Tagaküljest ka:

Tõestus tagaküljelt
Tõestus tagaküljelt

Samast sarjast "Turistieine" sisaldab liha kõige vähem aga on siiski 2x kangem kui järgnevad

Sama sarja lahjem vend, aga pole kõige hullem
Sama sarja lahjem vend, aga pole kõige hullem

Järgnevad 2 konservi on pigem lihalaadsed tooted, maitsevad nagu lihalõhnaline tualettpaber.

"Hautatud sealiga" sisaldab sealiha 26%. Ülejäänu on pm mingi soga ja jäägid ja ained
"Hautatud sealiga" sisaldab sealiha 26%. Ülejäänu on pm mingi soga ja jäägid ja ained
"Terav Vürtsisealiha" sisaldab sealihaga (25%) võrreldes samas suurusjärgus kanakondimassi ja muud soga.
"Terav Vürtsisealiha" sisaldab sealihaga (25%) võrreldes samas suurusjärgus kanakondimassi ja muud soga.
Oleks ma tark, ma oleks vait.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”