Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige
Postitusi: 2488
Liitunud: 15 Mai 2008, 11:42
Tsikkel: Yamaha FZ8SA
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 181 korda
Tänatud: 340 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas Maaks »

ranel kirjutas:

SDHC kaarte võib toetada kuni 32gb küll näiteks, kuid toetatud kaardi(fail, kus on info) suurus on teine teema. Minule teada olevate andmete kohaselt garminil toetatud kaart(fail, kus on info) on kuni max 4GB. Mul ei ole kahjuks legaalsete kaartidega kursis, kuid pirakaartidel tuleb arvutis/telefonis kaardil oleva faili nime ümber muuta nn default failiks, kui soovid kaardilt mõnde teist kaarti kasutada.

Garmini vanemad mudelid toetavad tõesti korraga 2-e (mõnel juhul ka kolme, kui asendada basemap) faili samaaegset kasutamist. Üks siis seadmes ja teine mälukaardil (või 2 seadmes +1 mälukaardil).
Endale vajalikud kaardid saad aga arvutis kokku siduda ühtseks failiks nagu tahad. Mul Regio ja EOMap ja eesti topo ja regio baltics seotud ühte faili (kuigi on reaalselt 4 erinevat kaarti).
Terve euroopa mahub ühte 4,2G faili ära. Kui balanseerid euroopa ja srü piiridel, siis vist tõesti mõistlik 2-e mälukaarti omada (vanema Garminiga). AGA vähemalt 3-4a vanadel mudelitel see piirang kadunud, seega lao sisse niipalju piirkondi kui mälu/ mälukaart kannatab :)



Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”