Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest

Kasutaja avatar

Põhja Siil
Postitusi: 208
Liitunud: 21 Sept 2007, 22:43
Tsikkel: Tiger 900 RP; GSX1400
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 39 korda
Tänatud: 16 korda

Re: Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest

Lugemata postitus Postitas Põhja Siil »

Endal on Drift Ghost HD Ja GoPro Hero5. Drift on ratta pardakaameraks rohkem sobiv - suur eemaldatav akku (3,5 tundi), piklik, veekindel korpus (mis sobib paremini kiivri külge kinnitamiseks), keeratav objektiiv (et saada horisont sirgeks). Suvel ostsin lisaks veel Drift Ghost S (järeltulija Ghost HD´le) kuid kaamera oli vigane, ning pikka ootamise peale sain selle eest raha tagasi... Selleks ajaks tuli müügile verevärske Hero5, mille otsustasin osta. Hero5 on väga hea pildiga kaamera, kui minu arvates natukene liiga kallis ja kiivrikaameraks ta eriti ei sobi. Olen seda suusatamisel kandnud rinna rakmete peal, ja eks ma seda proovin ka rattaga.

Nii GoPro Drift Ghost HD on veekindlad ilma lisakorpuseta. Drift kuni 3 meetrit, ja olen sellega ämbrisse astunud, kui sukeldusin sügavamale ning merevesi pressisi sisse. Kaamera sai vigastada, emaplaat oksüdeeris ja üsna palju vaeva sai kulutatud et ta ellu äratada. Kuid lõpuks sai asi korralikult soolast puhtaks pestud ning kaamera suudab videosi teha. Vette ma sellega enam ei roniks, kuid tsikli sõite filmida väga hea. Nii et kokkuvõttes võiks nimetada üsna vastupidavaks asjaks.

Pojale ostsin väikese Drift Stealt 2 - mis üsna väike, kuid korralik Full HD kaameraa. Hinnaks tal 99£ ja tasuta tarne. Pildi kavaliteet on piisav, kui muidugi nõrgem kui GoPro´l.
Selle kaamera miinuseks nimetaksin sisseehitatud akku, kuid arvestades hinda, võib osta 2 kaamerat ja kasutada neid korda mööda :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”