Mootorratta lisatuled Hiinast → Re: hiinast lisatuled

Kasutaja avatar

KIBU
Postitusi: 970
Liitunud: 04 Veebr 2004, 21:56
Tsikkel: Husqvarna 701, TE300i, FC 450
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 70 korda

Re: hiinast lisatuled

Lugemata postitus Postitas KIBU »

Lepa kirjutas:

Otsustasin lähenevat hooaega alustada tsikli liikluses nähtavamaks muutmisest ja üldise valguse parandamisest. Algne mõte oli esituledes pirnid ära vahetada, Cyclopsi komplekti kiidetakse, samas eks see on ka poolik lahendus, ei tea ju kaua meil sõita lastakse nii, üliagarate ametnike poolt. Ja eks hinda ka omajagu. Alternatiivina, guugeldan juba pool päeva erinevaid lisatulesid. 2006 GSA originaal halogeen udud on parajad seasilmad, ennekõike just märgatavuse poolest. Seega mõned (ideaalis dimmerdatavad) LEDid, millel ka korrektsed tähised peal, võiks ju olla head.

Kui üldiselt toimetan ostan korra ja kohe korralikud mentaliteediga, siis no kohe kuidagi ei tõuse käsi 400+EUR välja käima, Clearwaterite, Denalide vms eest. Samas päris noname kui-veab-siis-töötab asju nagu ka ei tahaks.

Kas sa originaal Led lisatulede varianti oled ka kaalunud? uued juhtmed+led tuled. sõbra gs-il on need peal ja vähemalt peeglist paistavad väga hästi. pimedas teeääred ja tsikli esise teeb ka täitsa ok valgeks kuid kaugele valgust juurde ei anna.
http://www.bmw-motorrad-store.com/bmw-a ... 200gs.html
http://www.bmw-motorrad-store.com/bmw-r ... 0-k53.html
vist peab ka relee ära vahetama a see rohkem paagi maha võtmise vaev. juhtmestik, lüliti jääb originaal vähemalt.
ise vaatasin ka Cyclopsi lisatulede kitti originaal juhtmestikule. (kuna oem lüliti, juhtmestik sai juba tellitud) Clearwater liig suur ja jube kallis, Denalid pole mõistlikult võimsad võrreldes originaalidega. kuid kõikide nende ägedalt valgustavate kohta ütlevad tootjad ise, et ei ole mõeldud otseselt liikluses kasutamiseks. saab küll dimmeriga komplekti tellida aga mina isiklikult ei viitsi mendiga vaielda kas sellised võivad ees põleda või mitte. eriti kuskil reisul olles. samuti ei taha see kürb olla kes vastusõitjatele silma lajatab, peaasi et endal jube mõnus oleks ja odavalt. seega mina praegu kaldun OEM Led tulede poole, kuigi veel pole ära ostnud, lootuses leida mingit paremat.
kas sa plaanisid uue toitelahenduse otse akult või originaal juhtmest?



5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”