Kuhu sellel suvel matkate? → Re: Reis mootorrattaga Itaaliasse jua Prantsusmaale
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1101 korda
- Tänatud: 1122 korda
- Kontakt:
Re: Reis mootorrattaga Itaaliasse jua Prantsusmaale
Loadära kirjutas:Endal seda viimast linki piiludes, kus distantsid ja huvipunktid ja ööbimised jne kõik kellaajaliselt sisse kantud ja paika pandud, siis tekkis küll ainult selline seos: nagu tööle läheks juba, päevanormid ja tööajad kõik ette antud!
Ajalise täpsuse osas pole mul palju kaasa rääkida - mina annan programmile ette peatus- ja läbisõidupunktid, peatuse kestuse, keskmise sõidukiiruse ja päevase sõiduaja. Kellaajalise plaani paneb programm ise kokku ja leiab vastavalt minu antud parameetritele [hind, ööbijate arv, öömaja tüüp jne] ka lähima ööbimise koha. Minu plaan on pigem tegevuse juhend kui raudne päevakava. Ma eeilistan alati plaani olemasolu selle puudumisele. Plaan annab võimaluse improviseerida. Selle puudumine ongi üks lõputu improviseerimine ...
Kuid ise pisut seal Püreneede pool sõitnuna, siis kas nende jaoks ei jää aega, kasvõi päevakest? Ise üritaks küll kasvõi seal Toulousest allpool väikese haagi teha, näiteks Andorrast läbi põigata ( kasvõi paak kolmandiku võrra odavamalt täis panna ja midagi head joogipoolist kaasagi haarata), siis sealt jääks teepeal ka Foix nimeline linnake, kus mingi päris vahva kindlusloss oli.
Neid kohti mida tahaks külastada on sealkandis hullupööra. Jubedalt tahaks aga rõhk on kvaliteedil. Neid toredaid kohti vaatame näiteks järgmisel aastal.
Ning seal Montpellierist ma küll ümber ei sõidaks ja läheneksin hoopis kindlasti altpoolt läbi Sete linnakese (selline täiesti omapärane sadamalinnake, kus vanalinna tänavail olev aroom ja kaader tekitas seoseid pigem Marokoga vms : ).
Hea tähelepanek, ma just korrigeerisin sõidu sirgemaks, korrigeerin tagasi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.