Kuhu sellel suvel matkate? → Re: Reis mootorrattaga Itaaliasse jua Prantsusmaale
-
Loadära
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Reis mootorrattaga Itaaliasse jua Prantsusmaale
Macintosh kirjutas:Loadära kirjutas:Endal seda viimast linki piiludes, kus distantsid ja huvipunktid ja ööbimised jne kõik kellaajaliselt sisse kantud ja paika pandud, siis tekkis küll ainult selline seos: nagu tööle läheks juba, päevanormid ja tööajad kõik ette antud!
Ajalise täpsuse osas pole mul palju kaasa rääkida - mina annan programmile ette peatus- ja läbisõidupunktid, peatuse kestuse, keskmise sõidukiiruse ja päevase sõiduaja. Kellaajalise plaani paneb programm ise kokku ja leiab vastavalt minu antud parameetritele [hind, ööbijate arv, öömaja tüüp jne] ka lähima ööbimise koha. Minu plaan on pigem tegevuse juhend kui raudne päevakava. Ma eeilistan alati plaani olemasolu selle puudumisele. Plaan annab võimaluse improviseerida. Selle puudumine ongi üks lõputu improviseerimine ...
Ok, kui programm ise need ööbimiskohad paika sätib, siis küll. Mul esmapilgul jäi lihtsalt mulje, et keegi ikka väga palju vaeva näinud, kui kõik öömajad juba nimeliselt teada ja võibolla ka ette bronnitud juba ja et kell 8.30 peaks alati juba sadulas olema, et tempos püsida jne.
Ma ise veel näiteks nimelt hommikuti kunagi äratust ei pane (v.a laevale või lennukile jõudmise vajadusel)...nüüd sügisepoole küll vahest veidi kripeldama jäi, kui mõnikord ka alles peale 10 end sadulale vinnatud sai, et oioi, nüüd paar tundi valget sõiduaega hukas. Kuid samas oli hommikupäike alati telgi ilusti ära kuivatanud ja kohe kuidagi mõnusam on ärgata, kui päike juba tuntavalt konte soendab, mitte ei pea kuskil hommikukastes kohmitsema. Kuid eks ma vist olen ka rohkem selline ööinimene, näiteks tihti lausa meeldib alles kell 23-24 vms, kuskil õhtusest suurlinna melust, veel ise sadulas olles osa saada ja siis võib seeläbi juhtuda, et ka telgi alles peale kella 2 öösel püsti saab... ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.