Kuhu sellel suvel matkate? → Re: Reis mootorrattaga Itaaliasse jua Prantsusmaale

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 164 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Reis mootorrattaga Itaaliasse jua Prantsusmaale

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Loadära kirjutas:

Ma ise veel näiteks nimelt hommikuti kunagi äratust ei pane (v.a laevale või lennukile jõudmise vajadusel)...nüüd sügisepoole küll vahest veidi kripeldama jäi, kui mõnikord ka alles peale 10 end sadulale vinnatud sai, et oioi, nüüd paar tundi valget sõiduaega hukas. Kuid samas oli hommikupäike alati telgi ilusti ära kuivatanud ja kohe kuidagi mõnusam on ärgata, kui päike juba tuntavalt konte soendab, mitte ei pea kuskil hommikukastes kohmitsema. Kuid eks ma vist olen ka rohkem selline ööinimene, näiteks tihti lausa meeldib alles kell 23-24 vms, kuskil õhtusest suurlinna melust, veel ise sadulas olles osa saada ja siis võib seeläbi juhtuda, et ka telgi alles peale kella 2 öösel püsti saab... :wack:

+1 Mitte, et ma rattaga kuhugi matkanud oleks, seni autoga. Aga samuti õhtu ja ööinimene ning voodi maandun tavaliselt 2 paiku öösel või veelgi hiljem. Hommikul hea kui hotelli hommikusöögile jõuan :) Vahest küll kadestan neid hommikusi varajasi inimesi, aga minu organism töötab kuidagi teises rütmis. Mõne päeva võin olla varajane ka, aga tervet puhkust kindlasti mitte. Ning öös on asju! :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”