Milline kiiver?
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Milline kiiver?
Macintosh kirjutas:Äge nendes tärnidest nüüd väga pöördesse minge. Reaalselt pole kellegi aimu, milline on skaala väärtus st. milline on erinevus 3 ja 5 tärnise kiivri vahel. Ja isegi SHARP ütleb "Remember, fit comes first." ehk siis kõige olulisem on, kuidas kiiver pähe istub. Kiivri kaitseulatus on natuke avaram, kui peaga vastu posti virutamine. Isegi mürasummutus on kaitseomadus. Odavamad summutavad vähem ja halvemini, kallimad paremini ja rohkem. Kiivri mugavus on kaudses plaanis samuti turvalisuse osa.
Kahe käega poolt. Mu esimene vastus küsimusele, milline kiiver? on järgmine:
Selline, mida sa enne iga sõitu siira mõnuga pähe paned ja kinni rihmad .... olgu või tefali kastrul.
Optika kvaliteet, mürasummutus, kaal, ventilatsioon jne. jne. on kõik pisiasjad, mis mängivad kokkuvõttes suurt rolli turvalisuse tagamiseks.
Mu kaunis kaasa oli sama dilemma ees, ma lihtsalt jalutasin kaubandusvõrku, käskisin c3 pro lady pähe tõmmata ja peegli ette minna paariks minutiks .... naasmise järel olin viis sotti vaesem ... ongi kogu sharp test.
Ülalpool nimetatud featuuridele sertifikaadikesi ei anta
Kokkuvõtvalt, mine tõmba c3 pro lady depoos pähe ja saad ise ka vahest aru, iseasi, kas lisasumma asja väärt on, aga igaljuhul on tegu ülihea potiga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.