Biker.ee boks Motoexotikal
-
ranel
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
Re: Biker.ee boks Motoexotikal
RasmusL kirjutas:Kuid Hr Nõelaga olen nõus, see on lollus, et 2 motomessi nii väikeses riigis jãrjestikku on. Pigem teha 1 suur, ja võtta veel automess ka juurde nagu juba mingis eelmises teemas mainisin.
Ma arvan, et päris paljud ei viitsiks/tahaks mitusada km maha sõita, et motomessi vaatama minna ja terve päeva hakkama panna. Ma ise küll vähemalt ei viitsiks seda teha, kui just pole plaanis mingit suuremat asja soetama minna. Kaks messi on okei, et mõlemas keskuses. Lihtsalt sisu osa on rahuldav.
Hetkel mugav, et lähed võtad hea hinnaga õli ära. Kui juba rehvid ka, siis pm mess on su jaoks tasuta ja oled natuke säästnud ka. Mingid matkaasjad võiks tõepoolest ka olla. Päris mitmed tegelevad motomatkamisega ka ju.
Siit lõuna poolt liigub pigem juba Läti poole vaatama, kui oleks vaid üks mess Tallinnas. Lätist tõmbad paagi odavat diislit täis, tagasi tulles märjukest ka kaasa.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.