Biker.ee boks Motoexotikal

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 71 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Biker.ee boks Motoexotikal

Lugemata postitus Postitas ranel »

See oleneb inimesest ja mida ta ootab sellest. Mind ennast jätab näiteks HD osa täiesti külmaks. Kindlasti on aga inimesi, keda see osa väga huvitas. Universiaalset kõigile meeldivat ongi võimatu teha. Näiteks üks aasta, kui Rasmuse turbokas seal oli, siis ma tegin ikka päris mitu tiiru selle juures. Üldse igasugused unikaalsed rattad on ägedad. Ka igasugu vanad taastatud rattad on päris huvitavad. Minu poolest võiks eelnimetatuid rattaid 3 saali täis olla. Samas mind absoluutselt ei huvita motoklubidesse kuulumise värk, kuigi ma olen vähemalt 9-10 kuud aastast ratta peal. Võibolla tekib motoklubisse tahtmine vanemana, praegu mitte. Pigem on oma pisike punt, kellega koos sõita. Kõik oleneb inimesest ja huvidest. Kahel rattal sõitmine ei tähenda, et kõigil sarnased huvid oleks.

Varustuse jms osas. Ülimugav on, kui erinevad motopoed sinna kraami kokku toovad, et eraldi ei pea käima mööda poode või netist tellima. Eriti veel, kui hind on soodsam, kui isegi kusagilt netist tellides ning kohapeal saad reaalselt proovida. Kuna uute rataste jaoks olen liiga vaene, siis eks nendega ongi nii, et kõnnid mööda vaatad, aga midagi rohkem seal ei toimeta. Mida ikka tilka näppima minna, et ostan, kui kunagi rikkaks saan.

Kuigi see motomess pole midagi fancyt, siis kindlasti parem ikka, kui selle puudumine. Ise samamoodi iga aasta lahkunud sealt, et midagi näpus ikka on. Nagunii ostma peab hooajal kulumaterjale, siis pigem messilt, et eksponendil järgmine aasta ka motti tagasi tulla.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”