Miks ei peaks ostma varustust Hiinast.

Kasutaja avatar

pühak
Postitusi: 1811
Liitunud: 08 Okt 2012, 10:26
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Asukoht: Lääne-Virumaa
Tänanud: 217 korda
Tänatud: 88 korda

Re: Miks ei peaks ostma varustust Hiinast.

Lugemata postitus Postitas pühak »

Huvitav, kas hämming ja šokk tulid sellest, et vahe vaid 2 sekundit? :lol:
Ega ma ka kalli kaubamärgi koopiana pasa tootmist ei õigusta, samuti hakkas lihtsalt see video stiil vastu. Lühkarites ja plätudes mees on talle äkki ok, kui need E-sertifikaati omavad. :wack:
Mõistetav, et turvanõuete jaoks on mingi konkreetne piir vaja misiganes asjale tekitada, aga kogu turvalisuse värk on lõpuks ikkagi suhteline asi. Isegi T-särk on parem, kui maika jne. Kui tead, mida teed, kasutadki oludele vastavat turvavarustust, mitte ei hakka metsa vahel ukerdamiseks sellist nahkkombet selga ajama, mis on mõeldud kestma 200 km/h kukkumise. Ja kui oled selliste videote peale ahhetamiseks sobiliku intellektiga, teedki nii, nagu saatejuht ette kirjutab.

Madlobster kirjutas:
Spoiler
pühak kirjutas:

Mul hakkas neid videoid vaadates päris hirm kohe. Sõidan siis parem paljakäsi, et mitte hiina surmavarustust kasutada, kui eelarve enamat ei võimalda.

:mrgreen: Mul jooksid ka külmavärinad üle keha kui keskmises videos paks õnnetuste uurja täielikus hämmingus ja shockis :shock: oli kulumis testis kaks sekundit kehvema tulemuse tõttu hiina kaubal. Kui ta veel t särgi ja plätudega meest näeks sureks kohe ära. (kui suur on kulumis aeg noh mõne enamvähem nimega tootjate teistel materjalidel ehk siis mõne tootja teksade juures võiks vana samasuguse elamuse saada) Ei ma ei õigust hiina rämpsu (igaksjuhuks kui keegi valesti mõistab)

Nägu oli selline nagu langevarjur oleks langevarju asemel turukoti võtnud ja lennukist välja hüpanud.
Ma ei ole kunagi aru saanud reklaamidest, kus esitatakse kõigepealt erivajadustega inimest N: nn "tavalise" noaga lõikamas (debiilne päkerdamine) ja siis küsimus järgi, et kas on tuttav olukord :D (no ei ole). Samast jura kasutatakse väga paljudes kohtades, (nn mainekad uurijad või mis tahes tegelased saavad shocki ja kreepsu, juurde kirjutatakse õõvastav, käitutakse erivajadustega inimesele kohasena, avaldatkse imestust, kuidas me kõik veel elus oleme jne)

Kas selline pisut alaarenenutele lähenemis stiil peaks kuidagi suurema kaaluga olema kui tühipaljas faktide esitamine või ma ei tea.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”