E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Mul ei tekkinud kaastunnet. Isegi jutt, et tuleviku rahad on ka kõik mokas ei pannud kulmu kergitama. Selle kaubamärgi alt tüng tehti. Kes selle iganes koos või ilma võlgadeta, varaga või ilma varata soetas teadis täpselt, mille ostab.
Tsiklid on kadunud võlad on metsikud aga järgi on jäänud vaid üksikud vaesed ja õnnetud, kes nüüd cv onlines tööd otsivad (lol) ning iga õhtu südant valutavad, kuidas sellest pisikesest palgast kõik need võlad tasuda. (lol)

Tahad nime puhtaks saada, tule ja ütle ja kes oled, mis on plaanid ja milliseks hetkeks on kodanikele võlad makstud (koos intressidega ja korralike intressidega)
Peale seda võib hakata rääkima nimedest ja nendega seotud teemadest.

Ei ole paljusid, kes viitsivad mööda äriregistreid ja sotsiaalmeediat ning googlet kammida, kes on see ringkond (ettevõtete omanikud ja tegelikud kasusaajad), kelle vahel need nime ja omaniku vahetused toimusid. (samuti usuvad vähesed, et uued omanikud on võõrad mehed tänavalt, kes nüüd alusetult süüdistada saavad ja kadunud rahadest mitte keegi pennigi ei näinud, see vaid aurustus nagu bensiin palaval päeval)

Nime pesemine ei saagi olla mingi sama kerge näpuviibutus nagu selle määrimine.
Millisel põhjusel soetada omale põhjakäinud kaubamärk ning siis nutta, et kõik sellest halba kirjutavad?

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”