Parim matkaenduuro?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2006 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Parim matkaenduuro?
042083 kirjutas:Kibu tänud põhjaliku ülevaate eest. Ma ise juba 40+ nii, et üks GSA võiks sobida küll
![]()
Ma ei tahtnud japsidega asja veel kirjumaks ajada, muidu ei saagi see suvi sõitma.
Huvitav on see, et Sakslane kes mul tsiklit peaks ülevaatama minema soovitas ise ka jaapanlast...
Ducatit kasutatuna osta ta kindlasti ei soovita ja polnud nõus isegi vaatama minema kui ma tahaks osta ls 30000+ isendit. Tema jutujärgi Ducati sõidab max 50000 ja kaputt.
Imelikud inimesed need Sakslased
Tõenäoliselt on vist BMW-d järelturul ka hiljem lihtsam müüa. Kuigi Duci tekitab rohkem emotsiooni.
Sakslane pole imelik,vaid pigem tark,et sulle probleeme ei soovi.Aga kuna sa ühegagi neist ratastest pole sõitnud,siis mine käi meie esindustes ja proovi mõned erinevad uued rattad ära,ega need nüüd niipalju ka muutunud selle ajaga pole.Bemm,Honda,Yamu,Suzu peaks ikka mingeid proovikaid ka omama.Saad mingigi ettekujutuse,mis on mis.Minu jaoks on kolm japsi pigem sarnased või samalaadsed ja bemm täitsa teisest maailmast, asjad.Uus tonnine Suzu maksab poes 11900,-
https://ramo.ee/mootorrattad/seiklus/su ... -2018.html
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.