Suzuki 1200 Bandit

Loadära
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Suzuki 1200 Bandit

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Piipz kirjutas:

Pakun, et suur osa sellest 380-st seal Soomes on tööraha, mis tundub isegi Soome kohta kirves. See ei tohiks ka seal saada üle 150€ maksta, õli ei ole seal ju kallim ja tööaega selleks asjaks ka väga ei kulu.

Mis aga puutub hooldusvälpadesse, siis igaüks kipub seda tegema individuaalselt aga üldiselt pigem tihemini, kui harvemini, kui manual seda näitab.
Näiteks kui õlivahetus on pandud raamatusse et iga 6000 tagant või korra aastas, siis tavaliselt on praktika iga 5000 tagant või korra aastas jne.

Capture.JPG

Aga jälle üks klassikaline "tere ma ostsin ratta, kas see on hea ratas" postitus ;)

Nonii, lahe on avastada, et ka Banditil peab küünlaid vahetama?! :D
Ma nimelt siiamaani enda omaga käinud hooduses seal kus juhtub ja oma vigases väljamaa keeles serveerinud kõigepealt ikka, et "oil change as first, after that: check, what else need to change"...ning alati on mulle mingeid katteta piduriklotse ja veninud kette jms nina alla topitud, aga 51000km@3a tagasi kuni 85000km tänaseni kestnud küünlaid pole keegi maininud! Ehk siis 34000km on ikka samad head NGK´d vastu pannud. Samas, miks peakski sellisel madalapöörde rattal 12000km takka korraliku kraami prügiurni loopima, kui sama tootja sädelahendajad automaailmas vältavad 40000 kuni isegi 80000km...?

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”