Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

romulus kirjutas:

Mul on vastulause esitamise peale küll (ülevaatus + tagaistmel vööta sõit) hoopis suurendatud trahvisummat. Mingi seadusepügal ka selle kohta on, et ainult vähendada saab?

Kindlasti on aga peast kohe ei tulista. Küsi Sirgilt (ta vahest viitsib mõnele küsimusele tasuta ka vastata)

ovaaP kirjutas:

Sul on nüüd kaks asja segamini. Üks on kiirmenetlusotsus mille saad kohe peale rikkumist, nn sinine otsus kus on trahvisumma peal ja maksmiseks või edasikaebuseks kohtusse aega 15 päeva. Teine on väärteoprotokoll mille saad peale rikkumist, nn punane protokoll. Sellele protokollile on sul vastulause esitamiseks aega 15 päeva ja politsei otsus on kättesaadav 30 päeva mõõdumisel protokolli koostamisest. Peale otsuse kättesaamist on sul aega trahvi maksmiseks või otsusega mittenõustumisel õigus kaevata otsus kohtusse. Kui on koostatud väärteoprotokoll, siis saab politsei küll teha otsuse kas karistada või mitte. Kui on tehtud otsus, siis seda saab tühistada ainult kohus.

Ok vbl ka

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Mine “Ajaviiteks...”