KTM 990 ADV ettevalmistamine pikemaks sõiduks → Re: Mis see kõik mulle andis? Milleks see kõik?
-
Teema algataja - Postitusi: 612
- Tsikkel: KTM 990 Adventure
- Tänanud: 151 korda
- Tänatud: 73 korda
Re: Mis see kõik mulle andis? Milleks see kõik?
Fox kirjutas:Väga hea silmaringi laiendav teema, lugesin ühe jutiga läbi ja palju häid ideid sai nopitud.
Seda custom tööriistakasti vaadates tekkis mul aga tahtmatult mul küsimus, et kas seal sumpa kõrval teatud tingimustes (palava ilmaga aeglase kiirusega ukerdades) olukord põrgulikult kuumaks ei või minna? Rauast tööriistadel on sellest savi... aga kas sa ei karda, et kui oled keset sahhaarat ning tekib vajadus tsiklit veidi tuunida ning tööriistakasti avades avastad,et ilusad värvilised "parfümeeriapudelid" on kasti põhja kokku üheks ühtlaseks halliks massiks sulanud?
Akrapovic ei lähe välispinnas isegi mitte leigeks. Ilma vastu jah ei saa aga see ei ole nii karm. Otsese päikese kätte ei jää see kast reisitingimustes pm kunagi kuna see asub sumpa all ja küljekohvri taga. Kasti värv oleks ehk hõbedasena selles mõttes efektiivsem aga reaalselt see ei ole teema. Varsti saame teada
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.