Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest

Kasutaja avatar

KIBU
Postitusi: 971
Liitunud: 04 Veebr 2004, 21:56
Tsikkel: Husqvarna 701, TE300i, FC 450
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 70 korda

Re: Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest

Lugemata postitus Postitas KIBU »

Tere
Peale mõningast (netis) kaamerate võrdlemist just motomatka mitte seiklusspordi salvestamise seisukohalt ja päris mitme reisivodeo vaatamist, jõudsin järeldusele, et selliseid tavapäraseid väriseva pildiga filme mina kaua st üle mõne minuti vaadata ei taha ja tundub et polegi pointi kaamerat soetada ja sellega reisil jännata vaid pigem mõistlik rohkem fotosid teha. Varem olen skeptiliselt suhtunud (Urmase) väidetesse, et odava otsa hiina kaamera teeb suht sama kvaliteetset videot kui sõbra kalli ja tuntud tootja aparaat, kuid nüüd usun täiesti. Kui mõlemad teevad värisevat jama siis pole tõesti vahet.
Värisevast aga selgest pildist saan aru kui jalgrattur või motosportlane või pilpapede vms jäädvustab oma sõitu ja oluline on just jäädvustada sõiduki/sõitja käitumine erinevates olukordades ja ka sõitja tunne siis seal annab pildi värin edasi väga olulist infot. taust on täiesti teisejärguline. Sellisel juhul gopro nt väga viis pill ( või mõni analoog mis maksab mitmeid kordi vähem). Aga motomatkal või ükskõik millisel juhul, kui oluline on just taust siis tundub väriseva pildiga gopro ju suht sobimatu.
Või siiski, üks variant justkui oleks, nimelt Sony optilise stabilisaatoriga FDR X-3000 https://www.sony.ee/electronics/actionc ... 0-body-kit
Kas keegi siinsetest on seda kasutanud või põhjalikumalt tutvunud antud mudeliga ja oskab kommenteerida?

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”