Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest
Re: Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest
Mul ei ole küll konkreetselt see mudel, aga jah väga sarnane sony sai soomest anttila kinniminekumüügilt ostetud naeruväärse summa eest eelmine talv. Ütleks, et ega see pilt nüüd nii hirmsasti küll ei värise midagi. Ja üleüldises mõttes kiidan seda sony masinat rohkem kui muidu samaväärset sõbra gopro'd mida pikka aega kasutasin.
Aga mumeelest sul on natuke vale üldine arusaam asjast, mis puudutab liikuva pildi salvestamist kuskil reisil, siis endale mälestuseks või kellegile näitamiseks. Ses mõttes, et mina ei saa tegelikult sellest hästi aru miks inimesed püüavad üldse alati filmida liikumise pealt. Olgu siis tsikli seljast, või ka lihtsalt kuskil mööda tänavat jalutades kaamera kõhukotti topituna. Muidugi raputab, väristab, kõigub...ja pärast on suht imelik jälgida. Aga kes keelab ilusas või huvitavas kohas seisma jääda, filmida enda ümbrust? kes keelab kasutada statiivi või isegi siis veel rohkem advanced vahendeid kui rahast kahju ei ole? Filmima ei pea ka koguaeg, seda võib teha lühikeste lõikude kaupa...oluline on tabada olulisi momente ja mingit konkreetset fiilingut, kohta, vaadet jne.
Igaljuhul oma kogemus ütleb, et hilisema nostalgitsemise koha pealt on liikuva ja häälega pildi vaatamine ikka hoopis midagi muud kui lihtsalt staatiliste piltide sirvimine. Ja ma võrdlen praegu videotega, mis sai tehtud kunagi näiteks üle 10a tagasi pisut üle keskmise seebikarbi tüüpi fotokaga. Tänane gopro või analoog jäädvustab ikka märgatavalt paremini nii pilti kui heli.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.