Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest

Lugemata postitus Postitas will111 »

ma ei tea, mingi treileri yt'st leidsin, seal ei olnud aga vist isegi ühtegi lõiku a'la sõidu pealt filmimisest, nii et mingit märkimisväärset pildi hüppamist ei kohanud. aga ju seal kuskil mingites täispikkades videotes seda on ja ju see ongi taotluslik ma usun...kui oleks tahetud, et kindlasti ei ole mingit hüppamist ega kaamera liikumist, siis nähtavasti oleks ka nii saanud. eriti kui raha on palju...

aga pigem küsimus, et kuidas nii täpselt tead, et KEEGI ei kurda? :D eks inimesed vaatavad selle näite puhul vast rohkem sisu pärast, mitte ei hinda kaameratöö perfektsust niivõrd. aga see ei tähenda, et mitte keegi ei sooviks, et pilt oleks stabiilsem...paljud võibolla mõtlevad seda aga ei ütle välja, ja paljud võibolla ei oskagi täpselt defineerida, kas või mis täpselt neid mingi kaameratöö juures natuke häirib. samas jah, mina ka ei kurdaks kui näen, et tsiklisõidu filmimisel pilt hüppab...peabki hüppama ju, ega see krdi arvutimäng ei ole, ikka päriselu ja päriselus hüppab pilt endal silme ees ka kui maastik auklik on :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”