Honda Varadero XL1000VA head ja vead?
-
- Tsikkel: Raske riisiader
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Honda Varadero XL1000VA head ja vead?
TarvoE kirjutas:Tänud kõikidele vastajatele. Saab mingi pildi ette. Lähen täna Tartus ühte vaatama ja eks siis näeb oma silmaga lähemalt. Ise muidu 175 pikk ja kuskil seal 110kg (ultraheliga peaks isegi mõni lihas näha olema). Kruusa peale väga plaani polegi ronida pigem asfalt. Aga kruusa backup variant võiks alati jääda. Saan aru, et talle müüakse 70€-ga netis ka madaldus kit-e mis teevad ta paar senti madalamaks juhul kui liialt kõrgeks jääb alguses.
Oman ka esimest sõiduhooaega 2007 aasta ABS-ga isendit. Enne oli 93 aasta TDM. Kolakas on ta küll ja minu pikkuse 176 cm juures jalad täistallaga maha ei ulatu.Vanematel mudelitel, millel istunud olen ja mille kõrgus on manualide järgi natukene isegi kõrgem, pole probleeme olnud. Aga eks see oleneb ka jala pikkusest.Tegin novembris ühe sõidu ja aprillis olen ka paar ringi teinud. Natuke harjumatu on esialgu küll aga eks annab amordist natukene regullida ja harjub ilmselt sellega ka ära. Ristmikul seisma jäädes ei tohi valida kõrgemat kohta. Muidu kohe külg maas. Sõita üldiselt mugav. Selakotil on ruumi nii palju, et mingit intiimsemat istumist ei ole ja selg võib juhil külmetama hakata

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.