"Soodushind kuni ..."

Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha FZ8SA
Tänanud: 197 korda
Tänatud: 423 korda

Re: "Soodushind kuni ..."

Lugemata postitus Postitas Maaks »

Puht teoreetiliselt arutledes võib selle "soodushind kuni" mõte olla näiteks kohe-kohe lõppevas kindlustuses või ülevaatuses. Et kui kalender keerab ette "järgmise lehe", siis omanik läheb teeb uue ülevaatuse/kindlustuse ja siis enam "soodushinnaga" head asja käest ära ei anna :-)

Madlobster kirjutas:
jkristjan kirjutas:

Teoorias kena, aga praktikas minu lühikese kuid värvika elu jooksul ei ole kordagi tulnud ette sellist olukorda: Mul on mingiks päevaks ilgelt raha vaja aga ma ei saa seda, järgmisest päevast edasi on mul juba pohh ja enam ei olegi nii kiiresti raha vaja. Alati on ikka nii, et kui mul täna on ilgelt raha vaja ja ma seda ei saa, siis homme on mul veel ilgemalt seda raha vaja. ülehomme veel ilgemalt jne :)

No see, et sul pole mingit situtatsiooni ette tulnud, siis raudpolt on nii, et teistel ka ei saa sellist asja olla???

Madlopsteriga nõus, ei pruugi alati olla olukord, et rautpolt homseks vaja Vellole tema 1,5k ära anda, muidu ta mu põllult vilja kombainiga lõikama ei tule :) Aga näiteks müüd sõidukit ja samas tahad midagi uut asemele ning sobiv sõiduk ilmub müüki aga sul pole niipalju vaba raha et ta ära osta ilma eelmist sõidukit müümata.
PS Mul endal pole eelkirjeldatud situtatsiooni ette tulnud (alati on varem tsüklist välja saadud) :lol:

Viimati muutis Maaks, 03 Mai 2017, 15:26, muudetud 1 kord kokku.
Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”