Honda Transalp 1992 ranel

Kasutaja avatar

Teema algataja
ranel
Postitusi: 3138
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 330 korda

Re: Honda Transalp 1992 ranel

Lugemata postitus Postitas ranel »

tyyp kirjutas:

Kuidas venes kaherattalisega liieglda oli? Rauaringis maasturiga oli veel enam-vähem talutav aga raherattalise otsas seal ennast küll ette ei kujutaks :) Kuigi ei saa seda mõtet ka välistada.

See, mida näed ainult venemaa videotes ja mis päris nägi, on täiesti öö ja päev. Mööda saamiseks tõmmatakse ilusti tee äärde ja ei koguta mingit kolonni selja taha. Politsei on suht ette aimatav, sest väga palju vilgutatakse. PS! Liikluspolitseil nägime mingeid uhkeid suht uuemapoolseid bemme, mitte sigulle ja ladasid nagu ainult venemaal näeb. Kogu selle 900 km peale hakkas ainult kaks idiooti silma, ühel mingi kaks vene lippu lehvimas ja keeras nii ette, et surusin pidureid nii kui jaksasin ning mingi toonklaasidega "tuunitud" junn, mis tegi mingeid imemanöövreid liikluses. Päris suurtes linnades pole ma siiski käinud ja selle kohta ei oska öelda. Ainus asi, mida ma ette ei kujuta, et minna mõne tavalise sõiduautoga sinna avastama või mõne baigilisega. Neid auke on lihtsalt liiga palju. Ma ise kartsin ka, et lõhun lohvi mõnes neis ära. Enduro aga sobib väga hästi nendele teedele ja motomeeste vastu oldi kõikjal väga sõbralikud. Kaasa arvatud miilits. Muidu korralikemal teedel keegi väga alla 110 ei sõida seal, nii et sellest metallikarbist pole ilmselt ka väga kasu. Ühte avariid nägime tee peal, kui sõiduauto oli pm pooleks sõidetud ja inimese oli päästnud vaid see, et rool oli valel pool.

Muidu vene keeles osas. Novgorodis nähti, et oleme vene keeles rääkides hädas ja kohalikud ise läksid korduvalt inglise keele peale üle.

Aga eks ta selline silmaringi arendamise/tehnika testimise reis oli, sest suvel on plaanis läbi Venemaa ringiga Nordkappi sõita ja päris pea ees ei tahaks ka slaavi maailma sisse hüpata. Vähemalt esmamulje põhjal tundub, et tsiklimeestesse suhtutakse Venemaal väga hästi.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”