Magamiskoti arutelu
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
Re: Magamiskoti arutelu
Ma ise läksin seda teed, et võtsin kõige suurema Carinthia Defence 4 koti. Ei taha enam osta ühe korra mingit odavat jura ja siis teine kord kvaliteetsemat asja.
http://www.carinthia.eu/bags/en/shop/Ou ... b_content3
Comfort F: - 8,8
Comfort Limit M: - 16,1
Extreme: - 36,6
Mass 2kg ja mõõdud 200/87/60 cm
Hea soe on küll magada ka praeguste ilmadega. Eks soojal ajal kasutan seda lihtsalt tekina. Öö otsa lõdisedes ei puhka ka end välja ju. Hea meelega oleks võtnud 2x väiksema Cumulus sulgmagamiskoti, kuid eks hind ja sule vee mitte taluvus olid määravad.
Hitech oma on ka, aga koos magamiskotiga keeramine mulle küll ei meeldi. Küll aga väga soojal ajal päris mõnus kott.
Mugavustemperatuur: 13°C -25°C . Mass 1kg. Mõõtmed: 230 × 74 cm (kõige laiem koht) / 55 cm (alaosa).
Hitech magamiskoti ja villase tekiga olen 6c öö ka kenasti soojas mööda saatnud. Küll aga see kombo võttis pea kogu 42l kohvri ruumi ära.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.