Kes on nii julge ja ütleb....

Kasutaja avatar

jkristjan
Postitusi: 450
Liitunud: 12 Mai 2016, 11:37
Tsikkel: Kawasaki Versys 650 2019
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 99 korda

Re: Kes on nii julge ja ütleb....

Lugemata postitus Postitas jkristjan »

Ma võin ainult öelda niipalju, et eelmise aasta augustis ostetud tsikliga on praeguseks sõidetud 6500. Tõepoolest halenaljakas on vaadata, kuidas kõik need 20 aastat vanad tsiklid oma 22000km odomeetri näiduga müügis on (ja eriti vähe sõitnud tunduvad olevat just igasugu poodide ja platside pakkumised). Õiget läbisõitu näed näiteks Soome politsei vanade sõidukite realiseerimise oksjonitellt, tsiklid on sageli 160000 ajanud.

Ma arvan, et see läbisõidu kartus ja kerimine toimivad omavahel koos ja tekitavad lumepalli efekti. Kõik need jutud, kuidas mootor on 45000 sõitnud ja võtab sitaks õli, need tulevad peamiselt sellest, et tegelikult see mootor on 165000 sõitnud. Need jutud omakorda tekitavad olukorra, et kõik otsivad neid vahetatud odomeetriga masinaid ja nii ta läheb.

Igaljuhul edu müüjatele ja soovitus kõigile ratta omanikele - hoidke silmad lahti ja kui näete mõnda väikese numbriga kella kuskil lammutuses, ostke ära ja pange sahtlisse ratta müügi aega ootama :)

Teine trikk, kerima ei pea tingimata tagasi, kui on 5-kohaline mehaaniline odo, võib panna trelli trossi otsa ja kerida edasi. Kui eriti veab, on nagu Fordil - esimese ketta peal on ainult 5, seega juba peale 59999 tuleb 0 :)



In India, you brake by steering into the nearest elephant.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”