Sõidueksami sooritamine?


Jalamees
Postitusi: 184
Liitunud: 01 Veebr 2015, 13:07
Tänanud: 24 korda
Tänatud: 26 korda

Re: Sõidueksami sooritamine?

Lugemata postitus Postitas Jalamees »

Tegin täna lõpuks a kati ära. Krt kui hea tunne! Olgugi et esimene kogemus oli juba 93-94a vanaisalt saadud izhiga ja sealt edasi erinevatel aegadel erinevate ratastega ilma lubadeta sõidetud, kuid nüüd ikka hoopis teine tunne. Ennem autokooli minnes olin veendunud, et oskan sõita, kuid suht kohe sain aru et liikluses rattaga ma sõita ei osanud. Sõitsin nagu autoga...
Igatahes ma soovitan küll kõigil võtta enda jaoks see aeg ja ratta sõit selgeks teha ning kui kindlus juba käes siis alles eksamile. Seda tuleks võtta kui investeeringut enda tervisesse.
Eksami tegin Mustamäel, eksamineerija oli suht muhe vana ja kõik läks hästi. Alguses sai kaalutud teisi väiksemaid linnasid kuid kuna Tallinna tänavad suht peas siis jäin selle juurde.
Kõik olulised punktid edukaks sooritamiseks on eelnevalt komentaarides lahti seletatud. Pärast eksamit jäin natuke jutustama ja vana ütles, et kõige olulisem ongi see, et inimene teab mis ta teeb ja tunneb ennast kindlalt ratta seljas. See kui minnakse ehku peale pidi kohe platsil välja paistma ja see mõjutab oluliselt tulemust.

Eriti hea oli see, et kohe pärast eksamit võis liiklusesse suunduda kui aus mees. Ma vanakooli mehena mõtlesin, et pean plastiku ära ootama. Nüüd juba 150 ausat km seljataga :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”