Rääkige Suzuki SV 650 V2-st
Re: Rääkige Suzuki SV 650 V2-st
Laias laastus võib ka Kalaga nõustuda...ainult et mina ei tea kuskohast pärineb see jutt SV1000 kohta, et alahinnatud ja viisaka isendi leiab 2000ga. Ütleme nii, et ma hoidsin üksvahe päris mitu aastat silmad laiali lahti ja pigem kippus olema, et üleüldse mingeid isendeid väga ei olnud alla 3k. Seega mina ütleks, et tegu on suht ülehinnatud mudeliga! (ega need 3k maksnud asjad ei olnud ka siis mingid erilised prillikivid). Peale seda kui SV650 oli endal umbes 4a kasutuses olnud ja päris mitut SV1000 ka proovida jõudsin, ma ausalt öeldes ei ütleks, et viimane nii hirmus palju parem olekski...tõsi küll, ma olin ka 650sel kogu vedrustuse välja vahetanud selleks ajaks ![]()
Mina soovitaks, võttes arvesse ka hindu, pigem otsida korralikku 2nd gen 650 kui maksta oma tonn peale 1000sele. Tagaamordi saab vahetada gixxeri täisregullitava vastu üks-ühele. Esiotsaga on ka variante kui on tahtmist. 650ne on ökonoomsem, mõnevõrra kergem. Sumps aftermarketi vastu vahetada on ka lihtsam sest seal on ainult üks pütt kahe asemel
Üldiselt ütleks, et SV on väga hea ratas, vähemalt need pritsega variandid.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.