Milline kiiver?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Milline kiiver?
KIBU kirjutas:vaidlen veits vastu.
kasutasin paar hooaega. visiir vett ei pea korralikult. tugevama vihmaga tilgad seespool visiiri pinnal. ventilatsioon on hea aga ka siis kui seda vaja pole ehk et lekib kõvasti. osadel (mitte kõigil, võibolla esimeste partiide viga, minu omal nt ok) on lõuaosa liigendi juurest väga nõrk, praod tulevad sisse. värvkate on nõrgapoolne, kivitäkked tulevad liig kergelt. päikesevisiir moonutab pilti veits, kiivri peal asetsev avamis/sulgemis süsteem hakkab suht vähese kasutamise järel tuulekäes klõbisema. pigem selline sooja ilma kiiver lühemateks sõitudeks mitte nt motomatkale.
Need olid esimese partiid vead. Tootja "triikis" need väga kiiresti välja, sest eesmärgik on konkureerida Schuberti ja Shoei tippkiivritega. Ainuke väide sinu loeteleus millega ma nõus olen on päikesevisiiri moonutused. Seda +13K kilomeetri järel igasuguse ilmaga ja oludes: +2- 30C, 12h paduvihmas, tolmus, kuumuses, linnasõidus, motomatkal jne.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.