parim matkakaaslane (elutu)


Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: parim matkakaaslane (elutu)

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Annaks korduvalt oma lemmikuks osutunud vidinase ka siis siia üles:

https://www.youtube.com/watch?v=OEFyDqESyUU&gl=UA&hl=uk

...oli selline siis kodu vedelema jäänud, ühest ammuaegsest Nokia MusicExpress vms telehvonist. Ning kuna mul reisil olles alati ka üks "backup Nokia totufon" tsikli külge ära peidetud (...siis lisaks tagavara võtmetele ja 100 sulaeurole :) ), millel peamise eelisena akul ooteaega oma 3nd jagu, aga vähestest muudest lisadest siiski ka FM-raadio olemas! Ning antud kõlar oma kompaktsuses oleks justkui motoreisile mõeldud, lisaks selle monoLEDi valgel näeb hädapärast midagi lugedagi ja 3xAAA tüüpi patareide peal jaksab minusugusel ikka kümned õhtud ära täita ... :)
Siis ei kujutagi ühele endasugusele "soolosellile" enam midagi parimat ette, kui olles üles sättinud telgi vaatega Vahemerele, kuskil taamal mõne linna õhtused tuled ja/või mõni kalapaat sadamasse popsutamas, ning siis soe meretuul kergelt nägu paitamas...ja siis avad jaheda õlu ning paned taustaks (mõõdukal helitugevusel mõistagi) mõne kohaliku raadiojaama mängima. Tulgu sealt siis itaalia, spaania või kreeka keelset muusikat, igal juhul on pähe ruumi jäänud ainult meeldivatele mõtetele ning parim fiiling on igal juhul olnud garanteeritud! :bsmile:

NB! Kui kellelgi on samuti aegade tagant selline kõlar vedelma jäänud ning võiks mõne õlle eest omaniku vahetada, siis oleksin täiesti huviline! Sest kujutan ette, et kui enda omaga midagi juhtuma peaks, siis sellist poest vist enam ammu asemele ei saa... :)

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”