Arvuti/nutitelefoni abi vaja

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Arvuti/nutitelefoni abi vaja

Lugemata postitus Postitas bitter »

Olen nõus, et mida vähem kola ja juhtmeid, seda parem. Kui laua jaoks ruumi pole, siis järelikult hakkad läpakat põhiliselt süles hoidma? Sel juhul vajad vähemalt vineeritükki aluseks, raisk läheb ju soojaks :(.

Ma sinu asemel mõtleks ikkagi veel korra lauaarvuti peale. Monitori saad seinale kinnitada (või kasutad hoopis telekat monitorina :idea:), juhtmed saab ära peita või plastspiraaliga üheks viisakaks pundiks kokku köita. Puuteplaadiga klaver ja vajadusel hiir oleks wireless. Klaverit süles hoida ja suurt ekraani vaadata ON mõnusam kui läpakas. Mul on lauaarvuti suurel laual, 12" läpakas ja 10" tahvel. Äriklassi Lenovo on kerge ja mugav, klahvid käivad hästi jne. Aga ikkagi ei taha läpakat lahti teha enam. Lühemateks sessioonideks kasutan tahvlit või 4,5" telefoni. Vahel ka teleka SmartTV-d (wireless klaveri abil). Telefon+tapatalk on päris mugav. Läpaka avan vaid siis kui lauaarvuti on hõivatud ja vaja pikemalt kirjutada. Kuna ma seda kaasa ei tassi siis ei näe tal ühtki eelist, ainult miinused :).

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”