Kuhu sellel suvel matkate?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1998 korda
Tänatud: 590 korda

Re: Kuhu sellel suvel matkate?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

will111 kirjutas:

ainult et MITTE KUNAGI ei tule! okei, võibolla ma väidan seda liiga julgelt, aga ütleme nii, et olen poolas telkinud aastate jooksul ikka vist mitukümmend korda, absoluutselt igalpool. ka mingite põldude peal, mis täiesti selgelt on nö. eraomand. vahel on omanike elumajad olnud max 100m ulatuses (öösel muidugi ei pruugi seda kõike väga hästi tajuda). hommikuti põllumees sõidab traktoriga mööda või karjatab oma lehma seal kõrval ja ei tee asjast numbrit kui sa just tema töötegemist kuidagi ei takista. poolakad on ses mõttes väga normaalsed inimesed, et nad ei tegele sellise anaalsusega nagu näiteks austerlased, lõuna-saklased. kui sa neile probleeme ei tekita siis nemad ei tekita probleemi. seda on näha minumeelest ka muudes asjades. seadused on muidugi teine maailm, tõsi küll seda ma ei oleks arvanud, et ka poolas päris nii otseselt keelatud on...eks siis edaspidi hea teada, aga mina sellepärast oma tavasid küll muuta ei kavatse. ja eks üldiselt on nagunii sedasi, et selleks ajaks kui keegi kobisema tuleb siis sa juba pakidki ja oled teele asumas

Eelmisel aastal Horvaatias olles oli meiega samas sobes üks kutt rattaga sloveeniast .Temaga ning maja perenaisega sai räägitud metsikult telkimisest.Nad mõlemad ütlesid,et rannikul on kõik huvitatud,et sa kuskil mingi raha eest peatuksid(kasvõi telkimine ,aga raha eest).Kui nähakse suvalises kohas telkijat,siis üldjuhul kohe teadatakse politseisse või kuhu iganes,et sind sealt ära aetaks.Bosnia piiri pool küljes arvati,et see seal ei huvita kedagi ja ega seal polegi erilist põhjust,peale Plitvice järvede,olla ka.Üldiselt läks ka tee Zadari kandist sinna, suht mahajäetud piirkondadest läbi.
Aga kindlasti on asi igalpool nii,et ole viisakas ja austa kohalikke tavasid,siis ei torgi sind keegi.Nagu soomlased ütlevad "maassa,maan tavalla"

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”